Haberler

Erol Bulut ile yolların ayrılması durumunda Fenebahçe'nin efsaneleri başa geçecek

Güncelleme:

Olası bir Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yollar ayrılacak. Böyle bir durum yaşanırsa Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisi ile yola devam edilmesi planlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor önünde son derecek kritik bir deplasmana çıkacak Fenerbahçe'de herkes maçı bekliyor. Ancak özellikle takımın özgüven ve moral seviyesinin toparlanması için çalışmalar yapılıyor.

Geçtiğimiz gün takımı ziyaret eden Başkan Ali Koç uyarılarda bulunup beklentilerinden bahsetti. Ayrıca takıma moral vermeye çalıştı. Sportif direktör Emre Belözoğlu da sürekli takımla birlikte vakit geçiriyor. Yetkililerin yaptığı tespitlerde takımda büyük bir özgüven sorunu olduğu anlaşıldı. Bunu bir nebze olsun giderebilmek için futbolculardan geçmiş kötü performans ve eleştirileri unutması istendi.

YENİ BİR SAYFA AÇILMASI PLANLANIYOR

Trabzonspor maçıyla beraber yeni bir sayfa açılacağı belirtildi. Kötü oyuna rağmen toplanan puanların takımın gücü ve kalitesi hakkında önemli bir veri oluşturduğu takıma aktarıldı. Yönetim takıma her zaman sahip çıkacağını ifade edip sahada kafalarının rahat etmesini istiyor.

EN BÜYÜK SORUN İLETİŞİM KOPUKLUĞU

Yetkililerin yaptıkları ziyaretlerden ortaya çıkan en önemli detaylardan biri de oyuncular ve teknik adam arasındaki iletişim kopukluğu oldu. Özellikle taktiksel açıdan birçok oyuncu sahada halen daha gerçek anlamda bir düzen olmamasından yakınıyor. Bunun da kendilerinin performansını olumsuz etkilediği belirtiliyor.

EROL BULUT'UN KADER MAÇI

Fenerbahçe'de Trabzonspor deplasmanı her anlamda büyük önem taşıyor. Şu anda yönetim, teknik direktör Erol Bulut ile ilgili sessizliğini koruyor. Göztepe maçı sonrası çıkan haberlere rağmen Erol Bulut'un geleceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Bunun sebebi ise Trabzonspor maçının gerçek anlamda Erol Bulut için kader mücadelesi olması.

EMRE VE VOLKAN PLANI

Skor kadar oyun da yönetimin genç teknik adam ile ilgili kararında belirleyici olacak. Takımın yine dağınık ve etkisiz bir görüntü sergilemesi durumunda yollar ayrılacak. Böyle bir durum yaşanırsa Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisi ile yola devam edilmesi planlanıyor.

İKİ FARKLI AY

Sarı-lacivertlilerde 2021 yılının ilk 2 ayı birbirinden çok farklı bir görüntü verdi. Ocak ayında lig ve kupada sıkışık fikstürde 10 maça çıkan Erol Bulut ve öğrencileri, 9 galibiyet 1 beraberlik elde etti, ligde liderliğe yükseldi, kupada turu geçti. Ancak şubat ayı kabus gibi başladı, öyle devam etti. Ligde ve kupada bu kez fikstür daha rahattı. Ancak 4 maçta 3 yenilgi, 1 galibiyet alındı. Hem de bu sürede Fenerbahçe hiç İstanbul'dan dışarı çıkmadı. Ligde Galatasaray ve Göztepe'ye evinde 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, kupada da sahasında Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Tek galibiyet İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük'e karşı 2-1'le geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Erol Bulut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (40)

Selo:

Efsane denince aklıma can bartular lefterler metin oktaylar baba hakkilar geliyor bunlar ancak kestane olur

23
3
yanıtYanıtla
vah vaah:

fenevbahçe bu iki ağzı bozuğa kaldıysa küme düşsün daha iyi kıl HERİFLER

19
6
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Fener bu maçı kazanacak. Bu şekilde ''kasket'' balonu da sönecek. T. Spor bunalıma girecek. Şampiyonluktan kopacak.

10
11
yanıtYanıtla
GORA:

Sen kahinmisin.

yanıt4
yanıt1
2500:

trabzonspora son hafta amatör bi takımla maç yapacan yenersen şampiyonsun de, trabzon ne yapar ne eder o maçı yenilir yine şampiyon olmaz, bunalıma falan gerek yok.

yanıt0
yanıt0
Gürbetci:

Bunların ikisi başa gecse, türk fotbolu kabusu yaşar. 2 sini gördügümde midem bolanıyor

12
6
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Ohaaaaa adamlar fenevi batirmaya yemin etmisler ama bize uyar beter ol sikebahce.

11
7
yanıtYanıtla
aaaaa:

Yakın Galatasaray kapatılacak şikeden daha konuşuyorsunuzzzz

yanıt5
yanıt9
AAAAA YA CEVAP:

FENER AĞLAMAAAA :)

yanıt7
yanıt4
TuGo:

Aslında Emre ve Volkan''ı gönderip Erol Bulut''la devam etmesi lazım. Bence düşüşün sebebi sadece Erol değil. Şu ana kadar Emreyle Volkan olmasa Erol daha başarılı olurdu.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title