Haberler

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı: "Bu adam beni kaçırdı!"

Güncelleme:

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Can, Sanem'i tekneyle kaçırıyor. Eğlenceli sahnelerin yer aldığı Erkenci kuş 44. yeni bölüm fragmanında başka ne gibi detaylar var? Erkenci Kuş 44. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Erkenci Kuş 43. son bölümde neler yaşandı? İşte Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı!

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayılandı. Fragmanda Can ile Sanem'in teknede oldukları sahneler yer alıyor. Sanem'i kaçıran Can halinden çok memnun görünürken Sanem geri dönmek için her şeyi yapacağını söylüyor. Başka bir sahnede Can ve Sanem'in bağlılık yeminine katıldıkları görünüyor. Peki Erkenci Kuş 44. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Erkenci Kuş 43. son bölümde neler oldu?

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı: 'Bu adam beni kaçırdı!'

ERKENCİ KUŞ 44. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş kısa bir aranın ardından yayınlanmaya kaldığı yerden devam edecek.Erkenci Kuş'un yayın günü geçtiğimiz haftalarda değişmişti. Erkenci Kuş 44. yeni bölümü 18 Haziran tarihinde sevenleriyleStar TV ekranlarında buluşacak.

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı: 'Bu adam beni kaçırdı!'

ERKENCİ KUŞ 43. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş 43. son bölümde Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can'ın gözünde zavallı bir adam konumunda kaldı. Yiğit'in, çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak ama sadece Can'ın soğukkanlılığı koruması yetecek. Can da bunun farkındadır.

Erkenci Kuş 43. son bölümde Can'ın da Sanem'in de Yiğit'ten çok önemli dertleri vardır. Çiftin aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sandığı için her an diken üstünde olduğu görünüyor. Can ise Sanem'in Yiğit'le ne konuştuğuna kafasını takmış durumda.

Erkenci Kuş 44. yeni bölüm fragmanı: 'Bu adam beni kaçırdı!'

Erkenci Kuş son bölümde ajans, Sanem'in krem kampanyasına çalıştığı için ilk adım olarak kremleri ve parfümleri tanımak istiyor. İkilinin kavuşmasını isteyen ekip yine aşıkları bir araya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can'ın aklını başından alıyor. Sanem ise Can'a parfümün sırrını anlatırken aradığı cevapları bulacak mı sorusu akıllarda beliriyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Star Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title