Haberler

Engelli Oğluna 30 Bin TL'ye Suriyeli Eş Buldu, Kız Bir Süre Sonra Evi Terk Etti

Güncelleme:

Kayseri'de yüzde 40 engelli oğluyla evlenmesi karşılığında 30 bin TL'ye Suriyeli kız bulan 65 yaşındaki kadın, gelininin bir süre sonra "İstemiyorum" diyerek evi terk etmesi sonrası polise şikayetçi oldu.

Kayseri'de yüzde 40 engelli oğluna kız arayan ve hudut kapısına giderek oğluna eş olarak 30 bin TL'ye Suriyeli kız bulan 65 yaşındaki mağdur kadın, Suriyeli kız bir süre sonra evden ayrılınca dolandırıldığı iddiasıyla polise şikayetçi oldu.

SURİYELİ KOMŞUSUNDAN YARDIM İSTEDİ

Kocasinan ilçesi Feyzioğlu Mahallesi Horsana Caddesi'nde meydana gelen olayda 65 yaşındaki R.K. isimli kadın, yüzde 40 engelli olan oğlunu evlendirmek için kız baktığını, Suriyeli komşusu Rezzan isimli kadına söyledi.

30 BİN TL KARŞILIĞINDA ANLAŞTILAR

Suriyeli kız bulacağını söyleyen Rezzan isimli kadın bir süre sonra bir kız bulduğunu ancak 40 bin TL para istediğini söylemesi üzerine R.K. ile 30 bin TL karşılığında anlaştılar.

TOPLAMDA 50 BİN LİRALIK MASRAF ETTİ

Hudut kapısına giderek Semaher isimli Suriye uyruklu kadın ile anlaşarak eve getirdiler. İddiaya göre mağdur kadın R.K., Suriyeli Rezzan isimli kadına parça parça olmak üzere 30 bin TL para verdi ve yaklaşık 20 bin TL tutarında da alışveriş yaparak masraf etti.

"İSTEMİYORUM" DİYEREK EVİ TERK ETTİ

R.K.'nin engelli oğluna eş olarak gelen Semaher isimli Suriyeli kadın bir süre sonra 'istemiyorum' diyerek evi terk etti. R.K. dolandırıldığı iddiasıyla polise giderek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (91)

Vicdansiz insan oğlu:

Yazik üzüldüm lütfen insan olun az kadın 65 yaşında yarın bir gün ölecek tabiki oğlunu düşünüyor yanına bi hayat arkadaşı bulmak istiyor her anne gibi ve yüzde 40 engelli olmakta pek bişey değil yorumları okuyorumda kendinizi sağlam sanıyorsunuz ama bi çoğunuz yüzde yüz engellesiniz ruhunuz kalbiniz vicdanınız engelli ne kadar kötüsünüz ya ne yani engelli olanların evlenmeye hakkı yok mu neden karısı bakıcısı olsun ki hepiniz birer engelli adayisiniz ve bi gün karınız kocanız size bakmak zorunda kalabilir umarım sizi bırakıp da gitmez senin bakicin olamam demesin

31
5
yanıtYanıtla
yunus:

şimdi hocam sen milleti hep yanlış anlamısın ama. kimse demiyorki senin oğlunu evlendirmeye hakkın yok diye. insanların kızdığı şey şu:hem başlık parası veriyor hemde gidip zaten milletin başına bela olan suriyeliyi getirmesidir bilmem anlatabildimmi.

yanıt0
yanıt0
Samet:

Hangi is parasiz oluyorki evlenmeye kalksan dunya kadar para dugun masrafi takilar esyalar daire dolandirmaya gerek yok ayni kapiya cikar cogu insanimiz esleri tarafindan baski altinda bi ise yaramiyosun paranda yok gibi sozlerle hepsi ayni kapiya cikar evli olmayanlar bilmez

yanıt0
yanıt0
Kayseri:

Tam bir kayseri mantığı.Parasını verdim mal benim

30
3
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Cok iy olmus neyi sikayet ediyorsun satinmi aldin tapulu malinmi bu?

30
3
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Teyze malpazarindan inek almis tapusu yok

yanıt11
yanıt0
CAN:

istemiyor zorlami? Harcama yatin diye kizi satinmi aldin malmi bu sanki? Herkes evlilik yapinca masraf yapiyor olmayinca ayriliyor

29
2
yanıtYanıtla
OĞUZ:

SEN MİLLETÇE FİLİSTİNDE ÖL ÇANAKKALEDE ÖL BALKANLARDA ÖL KAFKASLARDA ÖL RUMELİDE ÖL ( BUNLARIN DEDELERİ YOKTU O SAVAŞTA SAYISI 1000 CİVARINDA OLAN SURİYE TÜRKMENİYDİ ONLAR. SURİYELİLERİN DEDELERİ BUGÜNKİ SURİYEDE FRANSA İLE BİR OLUP ÇETELER KURUP OSMANLI ORDUSUNA KARŞI SAVAŞTI, ÜMMET AYAĞINA İHANETİ AKLMAYA ÇALIŞMAYIN VE KAFANIZA İYİ SOKUN BUNU MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ SATTINIZ !

23
7
yanıtYanıtla
kemalettin:

Senin Allah’ına kurban Allah’ına sonuna kadar doğrusun ve haklısın yazık vatana yazık. İzmir nüfusundan fazla mülteci soktu Ak parti bu ülkeye Namusu Şeref’i olan bir Türk vatandaşı Ne yapıyorsunuz Vatan elden gider demedi yok ümmet dediler yalan tarihle Bizim kazandığımız savaşı Suriyelilere itelemeye çalıştılar. Kaldırın kafanızı bir sağa sola bakın ve bundan 6 yol öncesini düşünün heryerdeler Hakkari’dedr varlar Tekirdağdada varlar ULAN İSTİLA EDİLİYORUZ İSTİLA TORUN TORBA ARKAMIZDAN ÇOK SÖVECEK.

yanıt6
yanıt1
Yeniçeri:

Dış güçler yine iş başında bu oyuna kanmayın dış güçlerin işidir kesin yer yüzünde bizim kadar salak aptal bir millet yoktur her halde ayranımız yok içmeye ülkede üç milyon suriyeliye bakıyoruz

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title