Haberler

Endonezya'da Dev Piton İki Çocuk Annesi Kadını Yuttu

Güncelleme:

İki çocuk annesi kadının kaybolması üzerine herkes aramaya çıktı, hareket edemeyen dev bir piton gördüklerinde korkunç bir şüpheye kapıldılar. Yılanın öldürülüp içi açıldığında dehşete düşüren görüntü ortaya çıktı.

İki çocuk annesi kadının kaybolması üzerine herkes aramaya çıktı, hareket edemeyen dev bir piton gördüklerinde korkunç bir şüpheye kapıldılar. Yılanın öldürülüp içi açıldığında dehşete düşüren görüntü ortaya çıktı.

8 METRELİK PİTONUNUN HAREKET ETMEKTE ZORLANDIĞINI FARK EDİLDİ

54 yaşındaki Wa Tiba, dünyada kimsenin hayal bile edemeyeceği bir şekilde öldü. Endonezya'daki Persiapan Lawela köylüleri, sekiz metrelik bir piton gördüklerinde yılanın hareket etmekte zorlandığını fark ettiler.

Dev yılanın karnını yarıp içine baktıklarında ise iki çocuk annesi Wa Tiba'nın piton tarafından yutulduğunu gördüler. Elbiseleri ve takıları bile üzerinde olan kadının cansız bedeni yılanın içinden çıkarıldı.

BAHÇESİNE ÇALIŞMAYA GİDEN KADIN GÜNLERDİR ARANIYORDU

Wa Tiba'nın kayboluşu ise Perşembe akşamı gerçekleşti. Bahçesine çalışmaya giden kadın, akşam eve dönmedi. Yakınları ve diğer köylüler, Cuma sabahından itibaren kadını aramaya başladı.

"KORKU FİLMİ GİBİYDİ"

Güneydoğu Sulawesi'ye bağlı Persiapan Lawela köyü sakinlerinden Ayu Kartika, yaşananları anlattı:

"Herkes ağlıyordu, herkes şoke olmuştu. Zavallı kadın. Bu bir korku filmi gibiydi. İnsanlar dehşete düşmüştü.

Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Sulawesi'de dünyanın en büyük pitonlarından bazıları yaşıyor. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Endonezya 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (58)

ERGEN PLATFORMU:

İnanıyorsanız Can almayın. . Kuran''''da ''''Allah''''ın haram kıldığı canı haksız yere öldürmeyin. '''' denilerek haram kılınan bir canlının bile sebepsiz öldürülmesi yasaklanmıştırr. Peygamber efendimiz veda hutbesinde can almayın demiştir. . Size zararı yoksa, saldırmıyorsa, sırf bir gün zarar verebilir diye düşünüp hiç bir canlıya kıymayın, vebali büyüktür. Bunu zararsız olduğu halde benzer tüm canlıların öldürülmesi gerektiğini yazanlara yazdım.

32
118
yanıtYanıtla
A onler:

Allah aşkına herşeyi dine bağlamayın. Çok büyük zarar. Verebilecek bir hayvan öldürülür.

yanıt4
yanıt0
MECHUL ASKER:

2 siyah hayvani öldür diyor kurani kerim biri akrep diğeri yilan .

yanıt1
yanıt0
MAL MÜDÜRÜ:

KEŞKEM SENİ YUTSAYDI O KOBARİ YILANI SEN NE SAÇMALIYOSUN YA TEHLİKELİ GÖRMÜYOMUSUN İNSAN YUTUYOR SEN HALA LAN GET GONUŞDURMA ŞİMDİ BENİ BAYRAM GÜNÜ

yanıt2
yanıt1
oğuz:

yav beyinsiz herif tedbir almayıda ögretmemişmi s. a. v zararlı birşey zarar verdikten sonra ne önemi kalıcak he farzet zehirli bi yılan gördün öldürmedin kaçtı yarın geldi soktu seni panzehiride yok napıcaksın he misal veriyorum yane zararlı birşeyse öldürüceksin ben eve giren sivrisinekleri öldürüyorum gerekli çünkü öldürmesem gelip kan emicek belki virus var bulastırıcak haberlerde görmekteyiz belki bi sivri sinek ısırıgı hayatından edicek gerekliyse tedbirini alıcaksın

yanıt2
yanıt0
EKREM EKİCİ:

Amma da sallamışsın.! Daha nasıl zararı olacak 2 çocuk annesini yutmuş.Allahın haram kıldığı canı haksız yere öldürmeyin ayeti insalar için geçerli hayvanlar için degil.Sen o yazdığın ayetin tefsirini okumalısın...

yanıt2
yanıt1
Esra seren:

Ysss kadıni yemiş sence zararı yok mu

yanıt4
yanıt0
Fadime:

Bi uza

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Bunlardan daha büyükleri de var . . 12 Metrelik anaconda yakalamışlardı. Dünyanın bilinmeyen yerlerinde balta gırmemıs ormanlarında ne yaratıklar var en derın okyanus diplerinde keşfedilmemiş canlılar.

63
7
yanıtYanıtla
Murat:

Bu cins ve zehirli olanları her görülen yerde öldürülmesi gerekir. Doğal denge falan fasafiso.

37
19
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title