Haberler

Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Genç Yetenek Abdülkadir Ömür'ü Başından Öptü

Güncelleme:

Trabzonspor-Başakşehir maçında Emre Belözoğlu ve Arda Turan, bordo-mavili ekibin genç yeteneği Abdülkadir Ömür'ü başından öperek destek verdi.

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanan ve 1-0 Başakşehir'in üstünlüğü ile biten karşılaşamda dikkat çeken anlar yaşandı.

ABDÜLKADİR'E BÜYÜK DESTEK

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanan ve 1-0 Başakşehir'in üstünlüğü ile son eren karşılaşmada dikkat çeken anlar yaşandı. Başakşehir karşısında ortaya koyduğu performansla bordo-mavili taraftarların tek destek verdiği isim olan Abdülkadir Ömür'e Başakşehirli futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu da destek verdi.

Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Genç Yetenek Abdülkadir Ömür'ü Başından Öptü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

heee çekişmeli lig yedik:

Lig tam bir tiyatro şampiyon belli. Fb ye vermişler. Takip etmeyin. Üyelikler iptal.

7
3
yanıtYanıtla
balotelli:

kafasını 50 kere yıkamalı

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınzim ali:

neyin destegi be kardesim uc puani cebimize koy destegimi yoksa

0
4
yanıtYanıtla
Emre Belezoğlu:

FB de oynamadan geçen hafta fb ye 3 puan kazandırdım

3
1
yanıtYanıtla
ABDULLAH AVCI:

Emre İnanamıyorum sana. .

yanıt2
yanıt1
gerçekler:

volkan babacan geri toplar almadı lay lay lom oynamadı hayret! Emre maçta vardı fb maçında yoktu. hayret! başakşehir bir haftada nasıl böyle değişti hayret!! Yedekteki yıldızlar oynadı bu hafta hayret!! hayret ki ne hayret

3
0
yanıtYanıtla
1 haftada ne değişti:

başakşehri süperdi ohhh relaks salmadı. Emre kırmızı görmedi. Bu maçta oynadı. Volkan Babacan garip garip hareketler yapmadı. kafamda deli sorular

2
0
yanıtYanıtla
GÖKÇEK WEDERSON:

ts yenseydik küfür ederlerdi karakterleri bu kadar işte

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title