Haberler

Emre Belözoğlu sinirden reklam panolarını tekmeledi!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, maçın ilk yarısında yüzde yüzlük golü kaçırınca sinirlerine hakim olamadı ve reklam panolarını tekmeledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu maçın ilk yarısında net bir pozisyondan yararlanamadı.

Kaçırdığı pozisyonun ardından sinirlerine hakim olamayan tecrübeli oyuncu reklam panolarını tekmeledi. Bu anlar bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılırken o anlar objektiflere işte böyle yansıdı.

Emre Belözoğlu sinirden reklam panolarını tekmeledi!

Emre Belözoğlu sinirden reklam panolarını tekmeledi!

Emre Belözoğlu sinirden reklam panolarını tekmeledi!

Emre Belözoğlu sinirden reklam panolarını tekmeledi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

Tek adam rejimi kaos:

Bu kadar adaletsizliğin, yolsuzluğun olduğu yurdumuzda Emre gibi tiplerin yaptığını göklere çıkarmak gidişatın hiçte iyi olmadığına delalettir.

52
5
yanıtYanıtla
Fb:

Tesekkurler emre.. takimi sahiplenmenin gostergesi bu... eminim emreyi hangi takimda olursa olsun o takimin taraftari emreyi sevecek burda yorumlarda yarasi olanlar gocunuyor ama emre milli takim ve fenerbahce icin onemli bir yere sahippp...

8
48
yanıtYanıtla
BABANIN OĞLU KEMAL:

YAV HE HEE

yanıt4
yanıt6
Kenan:

39 yaşındaki emre canla başla oynarken yıldızcık malcao yatıp tatilin keyfini çıkarıyor dümbüklerde kıskançlıktan kudurup saldırıyor büyüksün kaptan

9
29
yanıtYanıtla
Firat:

Ne alaka?!

yanıt0
yanıt1
,.....:

haberde neden bahsediyor sen nasil bir baglanti kurdun, simdi cimbomlu dersinde ben takim falan tutmam

yanıt0
yanıt2
Doctor Binali:

Psikiyatrik tedavi görmesi lazım

18
8
yanıtYanıtla
kado:

Bu mu tecrübesiyle değer katacak milli takıma fenere.

16
7
yanıtYanıtla
Kenan:

Yok malcao 6saraya değer katacak emre bundan çok daha kaliteli bundan dolayı kuduruyorsunuz malcaoyu tuzlayında kokmasın TUZLAAAAAAAAA

yanıt1
yanıt1
ömer:

orta yaş sendromu!

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title