Haberler

Emekli Vatandaşın Türk Bayrağı ve Atatürk Hayranlığı

Emekli vatandaşın Türk Bayrağı ve Atatürk hayranlığı Seydi Şahin: "20 Yıldır bu bayrak teröre karşı burada dalgalanıyor"ADIYAMAN - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Seydi Şahin'e ait bağ evinin Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ile kaplı halini gören sürücü ve vatandaşların şaşkınlığına...

Emekli vatandaşın Türk Bayrağı ve Atatürk hayranlığı

Seydi Şahin: "20 Yıldır bu bayrak teröre karşı burada dalgalanıyor"

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Seydi Şahin'e ait bağ evinin Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ile kaplı halini gören sürücü ve vatandaşların şaşkınlığına neden oluyor.

Emekli olan 68 yaşındaki Seydi Şahin'in Gölbaşı Kahramanmaraş yolu Çelik köyündeki bağ evi görenlerin dikkatinden kaçmıyor. Seydi Şahin'in "Sevgi ve Hoşgörü Bahçesi" ismini verdiği bağ evinin neredeyse tamamında Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri yer alıyor. Evin damında dalgalan Türk Bayrağı ve Atatürk Posterinin yanında, bahçeye konulan su tankına çizilen Türk Bayrağı, elektrik direğine asılan Atatürk fotoğrafı yoldan geçenlerin dikkatinden kaçmıyor. Evin dışı kadar içinde de yine Türk Bayrağı ve Atatürk ile ilgili tablo ve fotoğraflar yer alıyor.

"Korkmadan 20 yıldır bu bayrak burada dalgalanıyor"

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe merkezinde ki evininde aynı şekilde olduğunu kaydeden Seydi Şahin, görenlerin durarak fotoğraf çektirdiklerini ifade etti.

Türk Bayrağının 20 yıldır dalgalandığını vurgulayan Seydi Şahin, "Şimdi damarımı kessen şuraya kan aksa Mustafa Kemal'in resmi çıkar. Yoldan geçerken görenler durup elimi öpenler oluyor. Fotoğraf çeken oluyor. Bizimle tanışmak isteyenler oluyor fakat bazen şüpheye düşüyorum. Dost mu düşman mı bilmiyorum. Yanıma geldiğinde 'bir şey mi yapacak' diye bazen düşünüyorum. Ama korkmadan 20 yıldır bu bayrak burada teröre, PKK'ya karşı dalgalanıyor. Böylede olmamız gerekiyor. PKK'sı bir yandan, DAEŞ'i bir yandan, FETÖ zıkkımı bir yerden Allah bunları kahretsin. Allah memleketimize huzur versin, güven versin, birlik ve dirlik versin. Devlete zeval vermesin, huzur içerisinde hep beraber yaşayalım. Bugün Atatürk'ü sevmeyenin çok az çıkması lazım ama Atatürk büstlerine saldırı oluyor. Ben bunlara çok üzülüyorum" diye konuştu.

Naciye Şahin ise eşiyle aynı hassasiyeti paylaştığını ancak bazen 'aşırıya gitme' diye uyardığını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mustafa Kemal Atatürk Kahramanmaraş Adıyaman Gölbaşı Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title