Haberler

Kuşbaşı 250 yerine 99 liradan satılıyor! Et ve Süt Kurumu'na vatandaşlardan yoğun ilgi

Güncelleme:

Yozgat'ta vatandaşlar uygun fiyata et ürünleri alabilmek için sabahın erken saatlerinde Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası önünde yoğunluk oluşturuyor. Kasapta kilosu 200-220 lira arasında satılan kıyma 89 liradan, 200-250 liradan satılan kuşbaşı ise 99 liradan satıldı.

Et Ve Süt Kurumu Yozgat Satış Mağazası önünde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa giren vatandaşların sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. Piyasaya göre daha uygun fiyata et ve kıyma almak isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk dikkat çekiyor.

Yozgat'ta Et ve Süt Kurumu'nda uygun fiyatla satılan et ürünlerine yoğun ilgi

220 LİRALIK KIYMA 89 LİRADAN SATILDI

Vatandaşlar kasapta kilosu 200 ila 220 arasında satılan dana kıymayı 89 liradan, 200 ila 250 liradan satılan dana kuşbaşıyı ise 99 liradan aldı. Ancak satış mağazasında et stokları sınırlı olunca her vatandaş 1'er kilo kıyma ve kuşbaşı alabildi.

Yozgat'ta Et ve Süt Kurumu'nda uygun fiyatla satılan et ürünlerine yoğun ilgi

"SABAH 7.30'DAN BERİ BEKLİYORUM"

Kıyma almak için satış mağazasına geldiğin söyleyen Cafer Aksoy, "Kıyma almak için saat sabah 7.30'dan beri bekliyorum. Burada 89 lira diğer yerlerde 250 lira daha uygun olduğu için burada bekliyoruz. Dün alamadık bugün almayı bekliyoruz ama o da garanti değil." dedi.

Yozgat'ta Et ve Süt Kurumu'nda uygun fiyatla satılan et ürünlerine yoğun ilgi

"DİĞER YERLERDE PAHALI ONUN İÇİN GELDİK"

Mustafa Ceylan isimli vatandaş ise "Kıyma almak için bekliyorum, sıranın en sonundayım dışarıya göre daha uygun, diğer yerlerde pahalı onun için geldik." şeklinde konuştu.

Mehmet Gül de, "Bir kilo et alabildim, daha fazla vermiyorlar sabah ezanından beri bekliyorum. Kıymanın kilogramı 89 lira kasaplarda daha fazla uygun olduğu için buradan alıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Et ve Süt Kurumu Yozgat Kıyma Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (16)

mardinli yiğit:

vatandaşı ucuz et kuyruğuna soktular yeğenim.. sen bilmezsin ama biz gördük o günleri yaa.

70
15
yanıtYanıtla
Furkan Beşen:

Kendine saygısı olmayan bir kişi ancak o sırada bekler

20
51
yanıtYanıtla
Erkan Can :

siz bilmezdiniz gençler 1960 larda fln et süt tüp kuyrukları vardı,artık siz de biliyorsunuz (: emeği geçenlerin ellerinden öpmelisiniz.

62
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir kere verdiğin tarih yanlış ikincisi hiç bir zaman süt kuyruğu olmadı yetmişlerde ecevit haşhaş ekimini serbest bıraktığından dolayı uygulanan ambargo yüzünden yakıt ve bazı ürünlerde sıkıntı oldu ama hiç bu kadar bir sıkıntı yaşamadık o günleri mumla arıyorum

yanıt10
yanıt7
Erkan Can :

sade vatandaş sadece ironi yapıyorum, tarih ya da ürünlerden ziyade insanların temel yaşam malzemelerine bile biraz daha ucuza ulaşmak için kuyruklara mahkum edilmesini eleştirmek amacım

yanıt13
yanıt0
Necdet:

Neden sadece Yozgat ve neden sadece o saatler? Diğer yerlerdeki vatandaşların aynı ucuz etin ulaşma hakkı yok mu? Sonuçta hepimiz aynı ülkenin vatandaşlarıyız. eğer bir ucuzluk var ise birimizin cebinden diğerine mi konuyor.

58
5
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Anty-Standart Ulkeyiz, O Yuzden Hicbirseyimiz Dogru Degil

yanıt27
yanıt2
atilla çekiç:

önceden giyim kuşam araba ev derdik. şimdi karnımızı doyurmak için mücadele veriyoruz. nerden nereye neden bu oldu. amerika ah amerika bu dünyayı elinde oynatıyon.

34
9
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

1980 örnek gösteren saray o zamanlar hiç bir şeyimiz satılmamıştı ama şimdi devletin bir şeyi kalmadığı gibi kuyruk dağ boyu

27
8
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

İnsanlar açlık çekerken kendini bilmezlerin hor görmesi ne kadar aciz olduklarını gösterir. Bu kuyruk yönetimin yetersiz olduğunun göstergesidir.

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title