Haberler

Y'eni K'avga M'erkezi

Tan Ailesi'nin ortağı olduğu YKM mağazalarını Boyner aldı ama kavga bitmedi. Tan Ailesi Boyner için, 'Borcu çok' dedi Boyner, 'Hisselerimizi düşürdüler' deyip dava açtı

Cem Boyner'in sahibi olduğu Boyner Büyük Mağazacılık AŞ.'nin Saruhan ve Harun Tan kardeşlerin ortağı olduğu YKM'yi almak istemesiyle başlayan tartışmaların sonu gelmiyor. İki aile arasında şimdi de 'borç' kavgası başladı. Takvim'in haberine göre Boyner'ler, YKM'nin ortakları Saruhan ve Harun Tan kardeşlere dava açtı. Davalı kardeşlerin, Boyner şirketi için 'borcu çok' açıklaması yapıp, 'borsaya açık şirketin hisse değerinin düşürüldüğü' iddia edildi. Dilekçede, Boyner'in YKM'nin yüzde 63'ünü elinde bulunduran isimlerle alım satım sözleşmesi imzalandığı hatırlatıldı. Tan kardeşlerin, "Şirketin kurucu hissedarı olarak sadece bizi değil, kendi küçük yatırımcısını da şaşırttı' açıklaması yaptığı da dava dilekçesinde yer aldı.

MALİ TABLO İNCELENSİN

Aleyhlerine açılan tazminat davasına avukatları aracılığıyla cevap veren Saruhan ve Harun Tan kardeşler ise YKM ve Boyner arasındaki söz konusu satış işlemlerini, eleştiri sınırları içerisinde değerlendirdiklerini belirtti. Yaptıkları açıklamaların yasa ve ahlak sınırları çerçevesinde kaldığını belirten Tan kardeşlerin avukatları, "Davacı şirketin tüm mali tablo ve bilançoları incelendiğinde 'son derece borçlu bir şirket' olduğu görülecektir" dediler.

Kaynak: TheLira.com / Ekonomi

Harun Tan Boyner Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title