Haberler

VEDAŞ Bitlis'te Elektrik Şebekesini Güçlendiriyor

Güncelleme:

VEDAŞ ekipleri, Bitlis'te gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarıyla elektrik şebekesini güçlendiriyor. Merkez ve kırsal bölgelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, planlı elektrik kesintilerinin vatandaşlara duyurulduğunu belirtti.

Kesintisiz enerji mesaisine devam eden VEDAŞ ekipleri, Bitlis'te gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarıyla elektrik şebekesini güçlendiriyor.

Merkez ve kırsal bölgelerde devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veren VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, "Bakım ve onarım çalışmalarımızda görevlendirdiğimiz ekiplerimiz, merkez ve kırsal bölgelerimizdeki elektrik şebekesini tek tek kontrol ediyor. Hasarlı ya da arızaya neden olabilecek şebeke unsurları bu çalışma bünyesinde yenileniyor ya da onarılıyor. Kar örtüsünün yerden kalkmasının hemen ardından başlattığımız bakım ve onarım çalışmalarımızı ağustos ayında da planlamamız dahilinde sürdürüyoruz" dedi.

"Kesintisiz enerji, planlı bakım ister"

Bakım ve onarım çalışmaları bünyesinde gerçekleşen planlı elektrik kesintilerine de değinen Demir, "Şebekemizi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımız sırasında çalışanlarımızın ve halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla planlı elektrik kesintileri yapmak zorundayız. Bu kesintiler sırasında bir süre enerjisiz kalan vatandaşlarımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ederim. Şirketimizin web sayfasından yayınladığımız planlı elektrik kesintisi bilgileri, sistemimizde GSM numaraları güncel olan vatandaşlarımıza da ayrıca kısa mesaj yoluyla gönderilmektedir" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bahadır Demir Bitlis Enerji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title