Haberler

TÜSİAD: Meclis Başkanı'nın Önerisi Kaygı Verici ve Kabul Edilemez

Güncelleme:

TÜSİAD Yönetim Kurulu'ndan, TBMM Başkanı'nın laiklik ilkesinin yeni anayasadan çıkarılması önerisiyle ilgili, "Kaygı verici, büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduk." açıklaması geldi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu'ndan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır. Dindar anayasa meselesinden anayasamızın kaçınmaması lazım" sözlerine tepki geldi geldi. Yapılan açıklamada "TBMM Başkanı'nın sözlerinden büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduk." denildi.

"CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Yapılan açıklamada şu şekilde:

"Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel değerlerinden laiklik ilkesinin yeni Anayasa'dan çıkarılmasına yönelik TBMM Başkanı'nın açıklamasından büyük bir üzüntü ve rahatsızlık duyduk. Laiklik ilkesinin yeni Anayasa'dan çıkarılması önerisini kaygı verici ve kabul edilemez buluyoruz. Laiklik başta olmak üzere akıl, bilim, hukuk ve özgürlük üzerine inşa edilmiş Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

acılı adana:

bence asıl bu memleket için kaygı verici olan sızın gıbı dınsız masonlar canınız cehenneme

19
11
yanıtYanıtla
ayşe:

bu meclis başkanı , TBMM BAŞKANI değil sanki tarikat lideri. .

10
10
yanıtYanıtla
selim akpli avusturalya:

Laik ne 100 sene oldu da ne oldu tek yol islam

11
8
yanıtYanıtla
Vatan_sever_amed''li:

Nerde o günler şeriat gelsede rahat etsek karşı çıkanlar bu ülkeyi terk etsin

10
8
yanıtYanıtla
HANO:

TÜSİAD KİM LAN MİLLET VAR BURDA

9
8
yanıtYanıtla
GG:

40 milyon koyun var :)))))

yanıt8
yanıt4
PATRONLAR DA BİR GÜN ÖLÜR....:

LAİKLİK. . . İSLAMI , VE İSLAM KÜLTÜRÜNÜ. . . . YOK ETMEK. . . . . ORTADAN KALDIRMAK. . . . . İÇİN UYDURULMUŞ BİR KANUNSUZ , KANUNDUR. . . LAİKLİK. . . DİNSİZLİĞİ. . . . HER TÜRLÜ SAPIKLIĞI YAYMAK. . . . TOPLUMA YERLEŞTİRMEK İÇİN. . . . MASONLAR. . VE DİN DÜŞMANLARI. . . . TARAFINDAN UYDURULMUŞ KANUNDUR. . . SÖZDE DİN VE DEVLET İŞLERİNİ AYIRMAK İÇİNDİR. . . . . ANCAK DİNİ DÜŞMAN VE GERİCİLİK OLARAK GÖRÜR. . . . YOK ETMEYE ÇALIŞIR. . . DİNSİZLERDEN. . . KORKACAĞINIZA. . . HESAP GÜNÜNÜN SAHİBİNDEN KORKUN. . . . CEHENNEM HERKESİN HAKKINDAN. . . HAKKIYLA GELİR

9
7
yanıtYanıtla
ÇOĞUNLUĞUN TALEBİ ESASTIR:

TÜRKİYENİN BÜTÜN ÖMRÜ. . . . . . . . BU TÜR, LAK LAK LARLA GEÇİYOR. . . . . . . . KALDIRACAKSANIZ KALDIRIN KARDEŞİM. . . . . . . NİYE ORTAYA ATIYORSUNUZ. . . . . . SİZE YÜZDE 50 OY VERDİK. . . YETMİYOR MU. . . . KİMSEYE HİÇBİRŞEY DANIŞMAYA İHTİYACINIZ YOK. . . . . ANCAK , SİZ BUNU İNADINA YAPIYORSUNUZ. . . . . . . ÜLKEYİ AZINLIK YÖNETMEZ. . . . . ÇOĞUNLUK YÖNETİR. . . . . AZINLIĞIN İSTEDİĞİ OLMAZ. . . . . ÇOĞUNLUĞUN İSTEDİĞİ OLUR. . . . . DEMOKRASİ BUDUR. . . . EĞER BU DEĞİLSE. . . . NİYE SEÇİM YAPIYORUZ. . . . BİZ İNGİLİZ MADASI MIYIZ. . . MÜSLÜMANIZ. . .

14
1
yanıtYanıtla
adil:

Laiklik adıyla Türkiye ahlaksızlıkta avrupayı solladı bundan kaygı duyuyormusunuz.

9
5
yanıtYanıtla
ata:

cumhuriyetin hangi değerlerine sahip cıktınız ki. . sadece sömürdünüz. . . söylediğiniz herşey bundan sonra safsatadır

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title