Haberler

Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti

Küresel ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'de birçok şirket iflasın eşiğine gelirken, maalesef bu kervana Konya merkezli ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt de eklendi. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin süt deviyle ilgili kararında "04.02.2022 tarih ve 2021/494 sayılı kararları ile Konya Ticaret Sicil Memurluğunun 28108 Sicil numaralı müflisin iflasına, iflasın aynı tarih ve saat: 11.34'te açılmasına karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Konya merkezli ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt, borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle açtığı iflas istemi davasında mahkeme kararıyla iflasına karar verildi.

MAHKEMEDEN İFLASA DAİR AÇIKLAMA GELDİ

Mahkeme, Süt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasına yönelik kararda şu ifadeleri kullandı; "Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 04.02.2022 tarih ve 2021/494 sayılı kararları ile Konya Ticaret Sicil Memurluğunun 28108 Sicil numaralı müflisin iflasına, iflasın aynı tarih ve saat: 11.34'te açılmasına karar verilmiştir."

KÜRESEL KRİZ BİRÇOK ŞİRKETİ ETKİLEDİ

Küresel ekonomik kriz nedeniyle birçok şirket iflasın eşiğine gelirken, Yeniçağ'ın haberine göre Sel Süt de maalesef bu kervana katıldı. İşsiz kalan çalışanlar ise iş aramaya başladı.

Türkiye'nin ünlü süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt iflas etti

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Türkiye Konya Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (39)

Şerif Ali:

Ekonomi kriz böyle batan batana...Bunu görmemek için üç maymunu oynayanlar mutlu musunuz? Bizler cumhuriyet tarih boyunca yapılan tüm sanayi kuruluşlar, fabrikalar, yatırım finansal şirketler daha neler neler satarken, yapmayın etmeyin diye yalvardık ama bu zihniyete anlatamadık. Şimdi geldiğimiz noktanın 1/3 bu hale getirdi. Mazotun litresi 46 lira artık çiftçide üretim yapmayacak. Siz seçimden sonra görün. Emin olun milleti inim inim inletecekler. Bekleyelim görelim.

211
79
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

inim inim diye inleyen kimse yok. cehp liler starbucks larda fink atıyor hala. bir kahveye 100 lira veriyor. anadolunun has evlatları da artık yemiyor her seçim sorasında yandık bittik kül olduk masalına. elhamdülillah

yanıt129
yanıt256
Şerif Ali:

2024 yılı Ocak ayında ihraç 19 milyar 991 milyon dolar, ithalat 26 milyar 218 milyon dolar olarak gerçekleşti. 6 milyar 227 milyon dolar açık verildi.

yanıt64
yanıt18
Tolga Tplg:

Almanyada geçen sene iflas rekoru kırılmış. Dünya böyle malesef.

yanıt66
yanıt128
Engin Ok:

Kardeş satılmasın dediğin fabrikadan bir tanesi kardemir Karabük demir Çelik fabrikası devletin iken zarar üstüne zarar ediyordu özelleştikten sonra kar etmeye başladı neden biliyor musun ? Aynı işçi daha önce yan gelip yatarak maaş alırken özelleşince yerdeki demir parçalarııı bile kazana geri atar oldular. Bunu bizzat işçi söyledi. Yani devlet zaten memurdan çekiyor birde ticari faaliyetteki personelden çekmesine gerek yok. Özelleştirme yapıldığına çok sevinenlerdenim

yanıt109
yanıt47
ölümlü insan:

Haksız mıyım cumhurbaşkanı diyor ekonomide sorun var sen kafayı starbucks ile kafayı yemişsin Türkiye de mi yaşıyorsun yoksa bitkisel hayattan yeni mi çıktın yıl 2024 ev kira fiyatlarına bak enflasyona bak sonra yorum yap ama uyan kalk bitkisel hayattan artık

yanıt36
yanıt19
Hek Tor:

Demek ki neymiş? Ekonomi kitabi yazmakla, kitapların özetlerini okumakla devlet yönetmek o kadar kolay olmuyormuş....

yanıt19
yanıt4
Vatan Daş:

Akp nin sayesinde firmalar batıyor aileler parçalanıyor ülke mülteci yuvası toplum dejenere oldu resmen parçalanıyoruz.

yanıt5
yanıt6
Ergün Erkuş:

PİYASADA ENÇOK FİYATI ARTAN SÜT ÜRÜNLERİ OY İÇİN TARIM ALANI VE HAYVANCILIĞI YOK EDİP TAŞ YIĞINA HER TARAFI ÇEVİRİRSEN YENİ İLLER İÇİN YER AÇARSAN GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ..

73
20
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Artık kurbanlık ınek alacağımıza süt için kıralama duruma gelıyoruz

37
10
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title