Haberler

Togg'un sedan modeli 2025 yılında üretilecek

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'la ilgili sevindiren bir gelişmeyi duyurdu. Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını söyleyen Kacır, "2025'te sedan araçlar üretilmeye başlanacak." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te de üretilmeye başlanacağını bildirdi.

Togg'un sedan modeli 2024 sonunda tanıtılacak

SEDAN MODELİ 2024 SONUNDA TANITILACAK

Bakan Kacır, Haber Global'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Togg'un milletin ortak kazanımı olduğunu ifade eden Kacır, şu an ülke genelinde 15 binden fazla Togg'un yollarda olduğunu söyledi. Kacır, yollardaki Togg sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, gelecek yıl bu yılın 3 misline yakın bir üretim gerçekleşeceğini anlattı.

Bu yıl sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirten Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak. 2025 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 2025'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak." ifadesini kullandı.

Togg'un sedan modeli 2024 sonunda tanıtılacakSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet Fatih Kacır Türkiye Fatih TOGG Üretim İhracat Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

ömer :

Umarım Suv modelindeki hatalarını Sedan modelde tekrarlamazlar. (Tasarım, Multimedia ekranlar, Isı pompası kullanılmaması ve en önemlisi batarya.. Kağıt üstündeki verilere göre 500km olmalı)

39
40
yanıtYanıtla
ömer :

çıkmamış, 500km ve üzeri menzil değerleri olması gerekiyor. Çünkü o bataryanın %65 ini kullanacaksınız günlük rutininizde.

yanıt3
yanıt6
Yan komşu :

Çekilişle verdiğiniz sonra 2 defa zam yaptığınız araçları da konuşalım

38
27
yanıtYanıtla
Ozan Polat:

İtalyadan anca 2025’te gelir doğru.

15
49
yanıtYanıtla
beyoglu beyoglu:

bu adamı kim bakan yaptı la :) abooooooooooooooooooooooo

29
34
yanıtYanıtla
Export 86:

Ben yaptım itirazınmı var

yanıt31
yanıt34
Habib Coskunoglu:

Ömer Bey. Daha iyisini biliyorsan sen yap.

35
20
yanıtYanıtla
Mert Yavuz:

Gerçek bir İtalyan milliyetçisi ayakta alkışladım seni.

yanıt15
yanıt6
ihsanhan:

ula canları cıktı yapana kadar.. maraslı bir cocuk renolta yuzde yuz elektrikli araba yaptı. devlette tık yok . işin garibi çocukla test surusune cıkıyorlar mükemmel hızlarda gidiyor. daha enteresan olan ise çocuk meydanlardan kayboldu kaybettiler..

27
18
yanıtYanıtla
Oguz Turker:

Bakan bey hemen bıyığı bırakmış. Ne hikmetse

25
16
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title