Haberler

Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan Elazığ'da

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Malatya'ya Gitmek Üzere Geldiği Elazığ Havaalanı'nda, Her İlin 'Emar'ının Çekileceğini Söyledi. Atatürk İlke ve İnkılapları Konusunda da Hiç Kimsenin AK Parti ile Yarışmaya Kalkmaması Uyarısında Bulunan Bakan Çağlayan, "AK Parti Onların Sahip Olduğu Değerlere En Az Onlar Kadar Sahiptir" Dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Malatya'ya gitmek üzere geldiği Elazığ Havaalanı'nda, her ilin 'Emar'ının çekileceğini söyledi. Atatürk ilke ve inkılapları konusunda da hiç kimsenin AK Parti ile yarışmaya kalkmaması uyarısında bulunan Bakan Çağlayan, "AK Parti onların sahip olduğu değerlere en az onlar kadar sahiptir" dedi.

Bakan Çağlayan'ı Elazığ Havaalanı'nda Elazığ Valisi Muammer Muşmal ve Malatya Milletvekilleri karşıladı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, hükümetin Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirerek sanayi stratejisi ve sanayi envanterini hazırladığını söyleyerek, "Türkiye nin rekabet edeceği sektörler ve nerede rekabet edeceği noktasında sanayi envanteri, sanayi haritası ortaya çıkacak. Bunun üzerine yeni teşvik sistemi oluşacak. Yaptığımız ziyaretlerde illerin 'emar'ını çekeceğiz. İller hangi

konuda desteklenmelidir diye araştırma yapılacak" diye konuştu.

Bakan Çağlayan, zaman zaman Türkiye'de kaos varmış gibi gösterilmeye çalışılmasının Türkiye'nin içerdeki ve dışardaki karşıtlarının girişimlerinin sonucu olduğunu belirterek, "Türban meselesi TBMM'de görüşülüp 411 Milletvekilinin kabulüyle Meclis'ten geçmiştir. Net ifade edeyim, Cumhuriyet konusunda, Cumhuriyetin temel ilkeleri ve kazanımları konusunda, Atatürk ilke ve inkılapları konusunda hiç kimse AK Parti ile yarışmaya kalkmasın. AK Parti onların sahip olduğu değerlere en az onlar kadar sahiptir.

Bizim gündemimiz Türkiye'nin kalkınması, zenginleşmesidir" diye konuştu

MARKETLER YASASI TBMM'YE GELECEK

Bakan Çağlayan, 'Marketler Yasası'nı Başbakanlığa gönderdiklerini belirterek, "Yasa tasarısı yapılan değerlendirmeden sonra TBMM'ye gidecek. Ancak, serbest piyasa kurallarına aykırı bir davranış içinde olmayız" dedi.

Bakan Çağlayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an dünyanın en önemli 17. global ülkesi olan Türkiye'de dünyadaki serbest piyasa kuralları ne hüküm ediyorsa, Türkiye bu çerçevede çalışmalarını yapacaktır. Kimse bizden suyu tersine akıtmamızı beklemesin. Bunu yaparken de birilerini koruma anlayışımız yok".

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title