Haberler

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Hayvancılık Yatırımlarının Kontrollerini Gerçekleştirdi

Güncelleme:

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Arıcılık, İpekböcekçiliği, Kaz ve Hindi Yetiştiriciliği yatırımlarının desteklenmesi amacıyla dağıtılan ekipmanların kontrollerini gerçekleştirdi. Üreticilerin makine, ekipman ve kovanları incelendi.

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince Arıcılık, İpekböcekçiliği, Kaz ve Hindi Yetiştiriciliği yatırımlarının desteklenmesi amacıyla dağıtımı yapılan ekipmanların kontrollerini gerçekleştirildi.

2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe konulan hayvancılık yatırımlarının desteklenmesine ilişkin karar açıklanmıştı. Bu çerçevede Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ekipleri, yürütülmekte olan Arıcılık, İpekböcekçiliği, Kaz ve Hindi Yetiştiriciliği Yatırımlarının desteklenmesi amacıyla dağıtımı yapılan yüzde 50 hibeden faydalandırılan üreticilerin makine, ekipman ve kovan kontrollerini gerçekleştirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sakarya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title