Haberler

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Belediyesi çalışanlarını mest eden zam

Güncelleme:

Tuzla Belediyesi, memur ve sözleşmeli personel ile yaptığı sosyal denge sözleşmesini yenileyerek, aylık ödemelerde ve sosyal haklarda yüzde 400'e varan iyileştirmeler yaptı. Ayrıca belediyenin tüm işçilerine de refah payı zammı vererek, en düşük ücreti yüzde 130'dan fazla artırdı. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, personelinin hak ettiği değeri görmesi için çalıştıklarını belirtti.

Tuzla Belediyesi, personeline yönelik yaptığı sosyal ve ekonomik desteklerle örnek bir belediyecilik anlayışı sergiliyor. Belediye, memur ve sözleşmeli personel ile yaptığı sosyal denge sözleşmesini yenileyerek, aylık ödemelerde ve sosyal haklarda yüzde 400'e varan iyileştirmeler yaptı. Bu kapsamda, personelin eğitim, bayram, ramazan, gıda paketi, ölüm yardımı, engelli çocuk yardımı gibi kalemlerden faydalanması sağlandı. Tuzla Belediyesi, İstanbul'un sosyal denge aylık ödemesinin haricinde bu kalemlerin olduğu tek belediye olma özelliğini taşıyor.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Belediyesi çalışanlarını mest eden zam

EN DÜŞÜK ÜCRET YÜZDE 130'DAN FAZLA ARTTI

Tuzla Belediyesi ayrıca tüm işçilerine refah payı zammı vererek, en düşük ücreti yüzde 130'dan fazla artırdı. Böylelikle, yıllık enflasyonun iki katından fazla ücret artışı gerçekleştirdi. Belediyenin tüm işçilerine geçtiğimiz yıl yaptığı ek iyileştirmeler ve bugün verdiği refah payı zammı ile birlikte 2023 Ocak ayında 13.500 seviyelerinde olan en düşük ücreti 31.000 seviyelerine taşıdı.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Belediyesi çalışanlarını mest eden zam

"TUZLA HALKINA EN İYİ HİZMETİ ÜRETEBİLMEK İÇİN..."

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, personeline yönelik yaptıkları destekler hakkında " Tuzla'ya hizmet sunduğumuz sahada ve kurumsal olarak yaptığımız tüm hizmetlerde emeği olan personelimiz, işçi ve memurlarımızla ilgili 3 imza attık. Onların alın ve akıl terlerini karşılamak adına enflasyon hesabının üzerinde ve onları hayat standartlarının altına düşürmeden yaşamaları için elimizden geleni yaptık. Hayırlı olsun. Biz çalışanlarımızla Tuzla halkına en iyi hizmeti üretebilmek için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sözleşmeli Personel Tuzla Belediyesi Şadi Yazıcı Memur Tuzla Zam Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Bükücü:

Belediye'de çalıştırdıkları hep tanıdık, akraba olunca yüzde 400 de yapar yüzde 1000 de yapar

42
28
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Ya kardeşim belediye çalışanları zaten referanslı kişiler onlara 30 bin tanıdık dayısı olmayan 17 bin iyi bir şey yapıyorum sanıyor başkanlar birde belediyenin borçlarını açıklasınlar bakalım

31
19
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ŞADİ BEY BİZ İKİ BUÇUK LİRA ZAM ALAN EMEKLİLER OLARAK MAAŞLARIMIZIN TUZLA BELEDİYESİ TARAFINDAN BELİRLENİP VERİLMESİNİ RİCAYLA İSTİRHAM EDİYORUZ

36
9
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Ev kirası 12 bin emekli maaşı 10 bin şaka gibi

yanıt12
yanıt2
Goethegitme:

Yiyin efendiler yiyin

23
18
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Şiiiiiiiiii Az sessiz olun lütfen Müslümanlar uyuyor

15
21
yanıtYanıtla
Sedat Etm:

Ben tuzlada çalışıyorum temizlik personellerini çoğunu tanırım hiç biride torpille gelmemiş sonuna kadar hak ediyorlar tebrikler başkana

18
13
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

sedat sende akrabasımısın yanlış yönlerdirme yüce akmhp seçmenini uyandırma

yanıt5
yanıt4
Sadullah sıtkı:

halk ekmek bulamazken bol keseden dağıtın seçim yatırımları bunların acısını çıkar kazanırsan başkan.

4
4
yanıtYanıtla
Mavi Ay:

Belediye seçimleri geldi artık.. ??

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title