Haberler

RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından yapılan istifa paylaşımının ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Gece gündüz demeden ter döken Berat Albayrak kutlu davamızın vazgeçilmezidir" dedi. RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, Albayrak'a destek tweeti atan Şahin'e tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yaklaşık 5 yıldır sürdüğü bakanlık görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıklamıştı. Berat Albayrak'a RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin destek verdi. Şahin'in desteğine RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"BİZİM DAVAMIZ KARDEŞLİK DAVASIDIR"

Bakan Albayrak'ın istifa ettiği yönündeki iddialar sonrasında açıklama yapan isimlerden biri de RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin oldu. Şahin,"Bizim davamız kardeşlik davasıdır. Ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için ailesinden fedakarlık ederek gece gündüz demeden ter döken Berat Albayrak kutlu davamızın vazgeçilmezidir."

RTÜK Başkanı Şahin, istifa ettiği öne sürülen Berat Albayrak'a destek mesajı paylaştı

CHP'Lİ ÜYEDEN TEPKİ GELDİ

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, Albayrak'a destek tweeti atan başkan Ebubekir Şahin için, "Sayın Başkan, Yasa uyarınca özerk ve tarafsız bir kurumun başkanı olduğunuzu unutup, bir siyasi parti taraftarı gibi davranmanız; tarafsızlığınızı yitirdiğiniz anlamına gelir! RTÜK Başkanı olarak sizin 'kutlu davanız' değil, yasalarla belirlenmiş görev ve sorumluluklarınız vardır" ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

Bakan Albayrak'ın Instagram hesabından istifa ettiğine yönelik paylaşım yapılmıştı. Albayrak'ın paylaşımında "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ebubekir Şahin Berat Albayrak Instagram Haberler

500

Yorumlar (12)

beyaz:

chp li haklı orası tarafsız bir kurum varsa bir tarafın bile bunu belli edemezsin

27
3
yanıtYanıtla
Xmen:

Ya arkadaş sizin nasıl bi davanız var milleti süründürmek mi dava dolar olmuş 8.5 millet kıvranıyor hala kutlu dava diyor padişahım çok yaşa

16
5
yanıtYanıtla
Ziya:

RTÜK baskani tarafsız olması gerek sözde.. gerçi sıfatına bakınca anlıyorsun daha ne olduğunu . Kraldan çok kralci

9
7
yanıtYanıtla
ZİYA:

Geç kalınmış bir karar, Olan Vatandaşa oluyor...

6
5
yanıtYanıtla
Metin:

Bence doğru yaptı istifa ederek destekliyorum

11
0
yanıtYanıtla
Emir:

Ulan bu adamıda savunan ne diyim dolar gelmiş 9 liraya İnş CHP başa geçerde bunlara hesabını sorar

6
2
yanıtYanıtla
AAA:

Tarafsız olmak knlar için çok zor ondan böyle rezil oluyorlar

4
4
yanıtYanıtla
Sjjsns:

Davanız batsın be ne davaymış. Kim daha çok goturecek davası

5
2
yanıtYanıtla
Ao:

Ülkenin tüm kurumları tek bir adama bağlı. Tarafsız bir kısım kalmadi. Doğru birşey mi bu eyyyy müminler

4
1
yanıtYanıtla
şekli bozuk:

adamların suratına bakınca içim kararıyor. bunlar ne lanet insanlar ya. . . şu surata bakın allah aşkına meymenet denen birşey yok. . . şeytan bile belki bunlardan manalı bir silüete sahiptir

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title