Haberler

Plastik poşetlerin satış fiyatı 2024'te de değişmedi

Güncelleme:

1 Ocak 2019 yılından beri Türkiye'de uygulanmaya başlayan ve 25 kuruşa satılan market poşetleriyle ilgili yeni bir karar alındı. 1 Ocak'tan itibaren plastik poşetlerin geri kazanım katılım payı 60 kuruş olurken, 25 kuruş olan tüketiciye satış fiyatı ise değişmedi.

Çevre Kanunu Uyarınca Alınacak Geri Kazanım Katılım Payı Tutarlarına İlişkin Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile geri kazanım katılım paylarının 2024 yılında geçerli olacak tutarlarını belirledi. Buna göre 2019 yılından beri 25 kuruşa satılan plastik poşetlerin tüketiciye satış fiyatı değişmedi.

GERİ KAZANIM PAYI 60 KURUŞ OLDU

Marketlerde tüketiciye 25 kuruştan satılan plastik alışveriş poşetlerinin geri kazanım katılım payı 60 kuruş olarak belirlendi. Alışveriş poşetlerinin 25 kuruş olan tüketiciye satış fiyatı ise değişmedi.

İşte ürün ürün geri kazanım katılım payları:

Plastik poşetlerin satış fiyatı 2024'te de değişmedi

Plastik poşetlerin satış fiyatı 2024'te de değişmedi

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Plastik Türkiye Çevre Yaşam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (3)

ERSAN ELMAS:

e... marka maskelerde de fiyat pandemiden beri değişmedi. Enflasyon zenginlerin sınıflar arasında farkı açmak için yaptıkları dalaveredir.

11
0
yanıtYanıtla
ERSAN ELMAS:

e... marka maskelerinde fiyatları değişmedi. Enflasyon zenginlerin alt sınıflarla kapanan arayı açmak için yağtığı daleveredir.

7
0
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

yarın hemen zamı yapıyoz ins :)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title