Haberler

Muş'ta traktör römorklarına reflektör takıldı

Güncelleme:

Muş'ta jandarma ekipleri, ölümlü kazaları önlemek ve gece görünürlüğü artırmak amacıyla traktör römorklarına reflektör taktı. Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Muş Şeker Fabrikası işbirliği ile hayata geçirilen 'Reflektör Tak Görünür Ol' projesi kapsamında şeker pancarı taşıyan traktörler denetlendi. Proje kapsamında 1500 traktör römorkuna reflektör takıldı.

Muş'ta jandarma trafik ekipleri, trafik kazalarını azaltma ve gece görünürlüğü artırmaya yönelik "Reflektör Tak, Görünür Ol" projesi çerçevesinde bin 500 traktör römorkuna üçgen reflektör taktı.

Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Muş Şeker Fabrikası işbirliği ile hayata geçirilen "Reflektör Tak Görünür Ol Projesi" çerçevesinde şeker pancarı taşıyan traktörlerin römorklarına reflektör taktırıldı. Muş Şeker Fabrikasına şeker pancarı taşıyan traktör sürücülerini kurallara uymaları konusunda uyarıda bulunan jandarma ekipleri, eskiyen reflektörlerin yerine yenilerini taktı.

Traktörüyle fabrikaya pancar getiren çiftçilerden Fırat Atay, reflektörü olmayan traktörlere reflektör takıldığını belirterek, "Burada çiftçilerimize yardımcı oluyorlar. Bu da bizim için çok önemli. Trafiğin aksamaması ve kazaların önlenmesi için jandarma ekipleri traktörlere reflektör taktı" dedi.

Çiftçi Nihat Dizman ise eskiyen reflektörlerin yerine yenilerinin takıldığını belirterek, "Traktörlerde reflektör olamamasından dolayı çok kaza oluyordu. Bin 500 reflektör buradaki traktörlere takılacak. Allah devletimize ve jandarma ekiplerimize zeval vermesin. Gerçekten her zaman çiftçinin yayındalar. Traktörlerde reflektör olmadığından dolayı birçok kişi yaralandı ve hayatını kaybetti" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Muş Valiliği Jandarma Muş 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title