Haberler

İzmir: 75. İzmir Enternasyonal Fuarı, 9 Eylül Milli Piyango Biletlerinde

1-10 Eylül 2006 tarihleri arasında kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl yetmiş beşinci yaşını kutluyor.

1-10 Eylül 2006 tarihleri arasında kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl yetmiş beşinci yaşını kutluyor.

75. yıl etkinlikleri kapsamında 9 Eylül 2006 Cumartesi günü "75 İEF Milli Piyango Fuar Çekilişi" İZFAŞ ve Milli Piyango İdaresi İşbirliği ile organize edilecek. 31 Ağustos 2006 tarihi itibarı ile piyasaya sürülecek olan Milli Piyango biletlerinin üzerinde 75, İEF kompozisyonu yer alacak ve fuarı, eskiye nostaljik bir yolculuğa çıkartacak etkinlikler arasında yer alıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ilk milli piyango çekilişi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle "Zafer" ve "7 Eylül" piyango biletleri adı altında 1940 yılında Milli Piyango İdaresi tarafından Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilmişti. İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, "Bu yıl 75. yaşını kutlayacağımız İzmir Enternasyonal Fuarı, ticari boyutunun yanısıra, önceki senelerde olduğu gibi kültür, sanat ve eğlence boyutuylada öne çıkacak. Fuar süresince her akşam, Kültürpark Alanı'nın birçok noktasında, farklı kesimlere hitap edebilen çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bu yıl İzmir Enternasyonal Fuarı 75. yıl etkinlikleri arasında yer alan 9 Eylül Milli Piyango özel çekilişini Milli Piyango İdaresi işbirliği ile organize ediyoruz. Biletlerin üzerinde 75. İEF kompozisyonuna yer verildi. Bu anlamda 75. İEF 9 Eylül Milli Piyango özel çekiliş biletlerini herkesin bir anı olarak alıp saklayacağına inanıyoruz. Dileğimiz ve temennimiz İEF'nin nice 75 yıllar Türk fuarcılığının temel değeri olarak devam etmesidir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title