Haberler

İş Bankası'nın Kârı Yılın İlk Üç Ayında Yüzde 12 Arttı

Güncelleme:

İş Bankası'nın ilk çeyrek solo net kârı geçen yıl aynı döneme göre yüzde 12 artışla 912.2 milyon lira ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

BIST'te seansın sona ermesinin ardından iki önemli bilanço açıklandı. İş Bankası'nın ilk çeyrek solo net kârı geçen yıl aynı döneme göre yüzde 12 artışla 912.2 milyon lira ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

KAR ETTİ

Bankanın net ücret komisyon gelirleri ve net faiz gelirlerinin katkısı ile ilk çeyrekte 885 milyon lira net kâr elde etmesi bekleniyordu. Bankanın KAP'a bildirdiği konsolide olmayan ilk çeyrek sonuçlarına göre, kredi ve alacakları ise yıl sonuna göre yüzde 6 artışla 165.4 milyar lira olarak gerçekleşti.

HASILAT YÜZDE 41 DÜŞTÜ

Koza Altın'ın KAP'a bildirdiği finansal sonuçlarına göre, ilk çeyrek hasılatı da yüzde 41 gerileyerek 169.6 milyon lira olarak gerçekleşti. Koza Altın hisseleri yüzde 7.23 kayıpla 26.3 liradan kapandı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İş Bankası Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

YEŞİLmobilWeb@haberler.com:

CHP SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DİYEMEDİ...HDP ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDEN PKK YA TERÖRİST DEMİYOR...BUNLARA OY VERENLERİ ŞEHİTLERİN RUHU ÇARPAR İNŞALLAH... SOL PARTİLER BEYNAMAZDİR..OYLAR SAĞ PARTİ OLAN MHP YADA AKP YE.....

13
4
yanıtYanıtla
LENGELİ_FÖTÜRMobil-ANDROID:

parayı çok seviyorum para bana mutluluk veriyor

12
0
yanıtYanıtla
sineksavar:

milletin paralarından küçük bir dağ inşa etmişler

9
0
yanıtYanıtla
Kürşat AtakanmobilWeb@haberler.com:

Vatandaşın cebinden çaldıkları ile yaptı o karı biliyoruz

5
3
yanıtYanıtla
zeynep:

vardır bu işin arkasında birileri

5
2
yanıtYanıtla
gotil:

Hey gidi günler 2001 lerde bankaların icerisi boşatıldı bir sürü insan işsiz kaldı o günler işsiz ac kalan ev kirasını bile veremeyen tanıdığım biri biri daha sonraki yıllarda müdür oldu ve daha sonra başka bir bankaya transfer oldu hemde yüklü bir parayla, sonra villa sahibi oldu ne kadar aldığını yazmıyorum ayıp olur, o insan bu gün diyorki AKP ye oy vermem, şimdi düşünün, şimdi siz karar verin lafın bittiği yerdir.

4
2
yanıtYanıtla
vazgeçtim:

bu bankayı soysak okadar parayı nasıl götürecez be?

6
0
yanıtYanıtla
LENGELİ_FÖTÜRMobil-ANDROID:

şunların güzelliğine bak ne sıcaklar para benim için yaşam stili

6
0
yanıtYanıtla
mehmet:

1. dünya savaşında kardeş ülkelerin gönderdiği yardım paralarına el koyarak iş bankası kuruldu chpye peşkeş çekildi

2
3
yanıtYanıtla
Gökhan:

cumhuriyetin kazanımlarını ne çabuk unuttunuz iş bankası bu ülkenin bankası ve en büyük gururu bu bankanın başarısına en çok sinir olan küresel güçler yabancı finans sermayesi size ne oluyor ne zaman bu kadar Türkiye düşmanı oldunuz bide 13 yıldır savunduğunuz partinin ne yaptığına bakın 2002 de ülkenin dış borcu 129 milyar dolardı şimdi 400 milyar doları geçti bu mu başarı işte gerçek vatan hainliği bu borç batağına sokup ekonomi düzeldi yalanıyla kendi partilerini kurtardılar borç para delikanlısı vatan hainlerini

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title