Haberler

İstanbul'da açılış izdihamı! İndirimli ürünleri almak için birbirleriyle yarıştılar

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da 15 gün önce üst katı yanan mağazanın açılışında indirim yapacağını duyanlar, sabahın erken saatinde uzun kuyruklar oluşturdu. İndirimli ürünleri almak isteyen vatandaşların yoğunluğu izdihama neden oldu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde 15 gün önce iki katlı bir mağazanın üst katında yangın çıktı. Yangının ardından mağaza sahipleri, tadilatı tamamlayarak bugün açılışı gerçekleştirdi. Açılışta indirim olacağını duyan vatandaşlar, mağazanın önüne adeta akın etti. Saat 11.00'de yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle mağaza kapılarını açarken, sabah erken saatte gelip kuyrukta bekleyen vatandaşlar, kapıların açılmasıyla ürünlere hücum etti.

İZDİHAM ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Mağaza içinde adeta adım atılacak yer kalmazken kimi müşteri kucağını doldurdu, kimi müşteri ise pazar arabasıyla gelerek indirimli ürün almak için yarıştı. Kapılar açıldıktan sonra vatandaşların koşması ve izdiham anları kameraya yansıdı.

"FİYATLARIN CAZİP OLMASI NEDENİYLE YOĞUNLUK VAR"

Çocuklarının çeyizi için ve eve lazım olan malzemeleri almaya geldiğini söyleyen müşteri Ahmet Kurt, "Ispartakule için güzel bir hizmet ama günün şartlarına göre fiyatların cazip olması nedeniyle aşırı yoğunluk var. Uygun olduğunu düşünerek aldık, çocukların çeyizi için ihtiyaçlar için malzeme aldık" dedi.

"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE EKONOMİYE DESTEK VERİYORUZ"

15 gün önce üst katın yandığını ve kısa sürede tadilatı bitirdiğini söyleyen mağaza sahibi Serkan Erensoy, "15 gün önce talihsiz bir olay yaşadık ve mağazamızın üst katı tamamen yandı. O yüzden açılışımızı bugüne erteledik. Türkiye geneli 46'ncı mağazamız. Bugün mağazamızı açtık, gelen bütün müşterilerimize ve takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince ekonomiye destek veriyoruz, kampanyamız pazar gününe kadar devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Avcılar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title