Haberler

3 gündür Sivas'a uçamayan yolculardan Türk Hava Yolları'na tepki: Aç susuz bir şekilde bırakıldık

Güncelleme:

Türk Hava Yolları tarafından olumsuz hava şartları gerekçe gösterilerek iptal edilen, ertelenip gerçekleştirilmeyen seferler Sivas yolcularının tepkisine neden oldu. Olumsuz hava şartları nedeniyle son 3 gündür seferler gerçekleştirilemezken, Sivas'a gitmek için İstanbul Havalimanı'nda bekleyen yolcular yaşananlara "Bizi burada resmen rezil ediyorlar. Kişisel ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz ve aç susuz bir şekilde bırakılıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

Türk Hava Yolları (THY) son 3 gündür olumsuz hava şartları gerekçesiyle Sivas uçuşlarını düzenli olarak gerçekleştiremedi. Birçok uçuş iptal edilirken bazı uçuşlar Sivas'a en yakın Tokat havalimanına kaydırıldı.

KARAYOLUYLA SİVAS'A ULAŞMAK ZORUNDA KALDILAR

İstanbul'dan kalkıp Tokat'a inmek zorunda kalan yolcular birde karayolu yolculuğu yaparak Sivas'a ulaşmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanından Sivas'a gerçekleştirilmesi planlanan 2 uçuş da iptal edildi. Yolcular Sivas'a uçmak için bugünü bekledi. Sivas'ta havanın açık olmasına rağmen bugün ki uçuşun da iptal edilmesi Sivas yolcularını kızdırdı.

3 gündür Sivas'a uçamayan yolculardan Türk Hava Yolları'na tepki: Aç susuz bir şekilde bırakıldık

"UÇAĞIMIZ 2 GÜNDÜR İPTAL OLUYOR"

Bugün saatlerce İstanbul Havalimanında beklemek zorunda kalıp bugünkü seferin de iptal edildiğini öğrenen Sami Yalçın isimli yolcu, mağdur edildiklerini ileri sürerek, "Sivas yolcuları olarak İstanbul Havalimanında 2 gündür sürünüyoruz. Uçağımız 2 gündür iptal oluyor. Yetkililer tarafından bize herhangi bir açıklama yapılmıyor. Türk Hava Yolları çalışanları bizi umursamayarak ve sert bir üslupla karşılıyor. Biz burada neye uğrayacağımızı şaşırdık.

"AÇ SUSUZ BİR ŞEKİLDE BIRAKILIYORUZ"

Sivas'ı aradığımızda hava şartlarının kötü olmadığını söylüyorlar. Türk Hava Yolları çalışanları tam tersine Sivas'ta hava şartlarının kötü olduğunu söylüyorlar. Türk Hava Yolları bizi burada resmen rezil ediyor. Kişisel ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz ve aç susuz bir şekilde bırakılıyoruz. Bu yüzden yardım bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları İstanbul Sivas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Selim Güler:

Bu ne ya bizim bazi miletiz aptal mi ne.senin güvenligin icin ucmuyor .Git iptal et cok gitmek istiyorsan karayoluyla git Devletimizin önemini burdan anliyoruz.Önceden hic havalimanlari yoktu,bu isyan edenler hükümet karsiti fakat karsi ciktigi imkanlqrini kullanmasini biliyorlar.

158
149
yanıtYanıtla
esrefpasali:

hava alanlarinda hersey var, ac susuz ne demek? yalanin bu kadarina pes...

yanıt97
yanıt174
KARAYEL:

Bakin iste bizim halkin ne kadar zavalli olduklarini @Selim Güler ve @esrefpasali gibi örnekler ile göre biliriz. Ayni durumdan dolayi Düsseldorfda maritim otelinde iki gece aile boyu yattikhemde bir kahvalti ve bir öyün yemek alarak! Ama siz ne cekerseniz hak ederek cekiyorsunuz, sizin gibilerede acimiyorum, beter olun.

yanıt0
yanıt0
vatandaş rıza:

havaalanınsda bir bilal aghamızın sattıgı su ne kadar biliyormusunuz bir simit bu su kac para en az 100 tl

yanıt1
yanıt0
Mehmet YILMAZ:

Sen hiç havaalanına gittin mi Eşrefpaşalı? Oradaki yemek ve içecek fiyatlarından haberin var mı senin. Konuşması kolay.

yanıt2
yanıt0
Serkan Aygun:

Sanki insanları zorla aç susuz bırakıyorlar abartmayın ya

150
90
yanıtYanıtla
esrefpasali:

hava alanlarinda hersey var, neden ac ve susuz kalmislar? pahali derseniz isteyin her yere yiyecek icicek servis var, 3 gun hava alanindan cikamamislarmi? metrosu otobusu, taksisi, var imkan cok............ yalan haber...

yanıt0
yanıt1
Erkan Bayatlı:

Ya çok para var ya da havaalanı büfelerinden birşey almadın sen anlaşılan.dışarıda satılanın 10 katı vardır fiyatlar

85
10
yanıtYanıtla
esrefpasali:

metrosu var otobusu var taksisi var, 3 gun hava alanindami yattilar,

yanıt1
yanıt0
Vahdettin Bayram:

HAVA ŞARTLARI MÜSAİT DEĞİLSE TYH NE YAPSIN?....SANKİ ADADA MAHZUR KALDILAR....

66
25
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title