Haberler

Kızını okula bırakmak için 40 bin TL'ye araç yaptı! Aracın arkasındaki Atatürk imzası mest etti

Güncelleme:

Hakkari'de kızına maketten yaptığı Anıtkabir'le tanınan İnşaat işçisi Mehmet Şerif Karahan, bu sefer de kızının soğukta okula gitmemesi için 40 bin TL harcayarak araba yaptı. Karahan, aracının arkasına da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını atmayı ihmal etmedi.

Yüksekova ilçesinde ikamet eden inşaat işçisi Mehmet Şerif Karahan, kızına yaptığı maket Anıtkabir'in ardından bu kez de kendi ürettiği araçla gündemde. Kızının yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki okuluna üşüyerek gitmesini istemeyen baba, takdir topladı. Karahan, aracın arkasına da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını yapıştırdı.

HURDA PARÇALARINDAN YAPTI

Yeni Mahalle semtinde yaşayan ve bugüne kadar F-16 savaş uçağı, Aylan ve Ümran Bebek, Seyit Onbaşı ve Anıtkabir'i görmeyen kızı için geçen yıl ocak ayında eksi 20 derecede çalışarak 'kardan Anıtkabir' ve 'Aslanlı Yol' yapan inşaat işçisi Mehmet Şerif Karahan, bu kez de yaklaşık 40 bin lira harcayarak hurda parçalardan araç yaptı. Karahan, 750 kilo ağırlığında, 25 beygir gücüne sahip ve 60 kilometre hıza ulaşabilen aracın yapımını 1,5 yılda bitirdi. Karahan, 'Hummer'a benzettiği aracının 20 litre benzinle yaklaşık 150 kilometre gidebildiğini söyledi.

HİRA'NIN BABASI, BU KEZ DE ARAÇ YAPIP, ONU OKULUNA BIRAKTI

"ARABAYA MERAKLI GÖZLERLE BAKTILAR"

Mehmet Şerif Karahan, eksiklerini tamamladığı aracıyla ilk iş olarak da bugün kızı Hira'yı okuluna bıraktı. Karahan, "Bugün okulların ilk günü olduğu için yaptığım arabayla kızımı okula götürdüm. Öğrenciler arabaya meraklı gözlerle baktı. İnşallah bu öğrencilerde geleceğin en iyi arabalarını yaparlar ve bu yaptığım araba onlara ilham olur. Bundan sonra kızımı yaptığım arabamla okula götürmeyi düşünüyorum. Müşterisi çıkarsa satmayı da düşünüyorum. Amacım kazandığım parayla daha iyisini yapmak" dedi.

Kızını okula bırakmak için 40 bin TL'ye araç yaptı! Aracın arkasındaki Atatürk imzası mest etti

"ARKADAŞLARIM ÇOK BEĞENDİ"

Büyük mutluluk yaşadığını belirten Hira Karahan ise, "Arkadaşlarım arabayı çok beğendi ve inceleyip içinde oturdular. Babamı çok seviyorum. Bundan sonrası da benim için eğlenceli olacak. Hafta sonları ise arabamızla gezmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Kızını okula bırakmak için 40 bin TL'ye araç yaptı! Aracın arkasındaki Atatürk imzası mest etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Şerif Anıtkabir Yüksekova Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

mustafa özkan:

Baskan trafik görmesin. Karayolları kanununa gore bu araç trafiğe çıkamaz.

128
42
yanıtYanıtla
Zafer Madak:

Ülkemizde her baba kız çocuklarına senin kadar sevip değer verse inan çoğu şeyi başarmış oluruz, bence yılın babası sensin

60
5
yanıtYanıtla
Emre Guler:

helal olsun kardesım ataturk yazman da ayrı bır guzellık olmus tesekkurler

57
8
yanıtYanıtla
Okan YILMAZ:

Kışın karda kışta üsümesin diye yapmış ama araçta cam yok o bölgenin kışını anlatmaya gerek yok o araç karda gitmeye müsait değil . evet yapılan şey çok güzel o ayrı ama müşteri çıkarsa satarım demek ne alaka.. Atatürk imzası vs biraz reklam kokan hareketler gibi geldi bana. Hadi hayırlısı..

22
34
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bizim toplumda bir insan başarısını hazmedememe hastalığı yaygındı. Okan yılmaz emeğe saygılı olmak yerine hiçte tanımadığın bu duyarlı baba'yı eleştirmişsin.Sen ne yaptın, kime ne katkıda bulundun ? Însanlarda devamlı hata aramak ve eleştirmek yerine kendi hatalarìmızı düzeltmeye, yıkıcı değil yapıcı olmaya gayret edelim.

yanıt23
yanıt5
Zafer Demir:

kızını okula bırakmak için değil zevk için yapılmış belliki, 40 bin tlye tofaş,palio, clio vs. klimalı araçlar alabilirdi.

13
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title