Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım İçin Önemli Adımlar Attı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana kent genelinde gerçekleştirdiği bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile ulaşımda önemli yol kat etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana kent genelinde gerçekleştirdiği bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile ulaşımda önemli yol kat etti.

2014 yılında göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve teknik ekibi, şehrin can damarı niteliği taşıyan 'ulaşım' konusu üzerinde hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların yaşayacağı muhtemel ulaşım aksamalarının ve yoğun trafik probleminin önüne geçti.

Saha ziyaretlerinde sık sık esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şahin ve beraberindeki teknik ekip notlarını alarak, vatandaşın düşüncesini de plan ve projelerine dahil etti.

2 bin 995 km'lik sathi kaplama

Büyükşehir, 9 yıllık süre zarfında bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile kentin ulaşımının konforlu ve güvenli olması yönünde önemli adımlar attı. Bunun yanı sıra kentte 665 km yeni imar yolu ve bulvar açan büyükşehir, kilometrelerce arazi yolunu şehre kazandırdı. Böylelikle kentin metropol kimliği güçlendirildi.

Köprülü kavşaklarla trafik yoğunluğunun önüne geçiliyor

Ulaşımın nefes alması için köprülü kavşak yapımını da unutmayan Gaziantep Büyükşehir, Şehreküstü, Dedeman, Bedri İncetahtacı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Mezarlık, Kemal Köker, Dr. Asım Güzelbey, Kahraman Emmioğlu, Beylerbeyi, Şehirgösteren, Mehmet Şimşek, Şehir Hastanesi ve Yamaçtepe olmak üzere şehre 9 yıl içerisinde 14 köprülü kavşak kazandırdı. Ayrıca 4 köprülü kavşak projesini de hazır hale getiren büyükşehir, kısa zamanda BÜSEM, Kırsal Terminal, Perilikaya ve 25 Aralık Sanayi Sitesi isimlerini taşıyacak köprülü kavşakları da yakın zamanda hizmete alacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title