Haberler

fizy'de yılın hitleri açıklandı

Güncelleme:

Türkiye'nin dijital müzik platformu fizy'de 2021 yılının yıldızları belli oldu.

Türkiye'nin dijital müzik platformu fizy'de 2021 yılının yıldızları belli oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında fizy'li kullanıcılar, en çok Edis'in "Martılar", Mustafa Ceceli'nin "Öptüm Nefesinden", Buray'ın "Alaz Alaz" ile Sefo'nun "Bilmem mi?" isimli şarkılarını dinledi.

Sakiler'in "Dünyadan Uzak", Müslüm Gürses'in "Affet", İkilem'in "Bir Sebebi Var" ve Madrigal'in "Seni Dert Etmeler" isimli şarkıları da fizy'de 2021'in en çok paylaşılanları arasında yer aldı.

fizy kullanıcıları, 2021 yılında en fazla pop, rap, en iyiler/best of, yeni çıkan albümler, yöresel/ülkesel, oldies ve melankolik kategorilerini dinledi. 35 milyondan fazla tekil şarkının yanı sıra özenle oluşturulan listeler de yoğun ilgi gördü.

2021'de en çok "Karışık Kaset", "En Yeniler (Yerli)", "fizy Top 50 Yerli", "Haftalık Keşif Listesi", "fizy Pop", "Popüler Trend", "Günün Listesi", "En Yeniler (Yabancı)", "Top 50 Unutulmaz Şarkılar Yerli" ve "fizy Top 50 Yabancı" listeleri dinlendi. 2021 yılında fizy'i tercih eden müziksever şehirler arasında İstanbul başta yer alırken, İstanbul'u sırasıyla Ankara, Konya, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep ve Kayseri takip etti.

2021'de eskimeyen isimler unutulmadı

fizy'li müzik tutkunları, 2021 yılında da Müslüm Gürses, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Yıldız Tilbe, Tarkan ve İbrahim Tatlıses gibi Türk müziğinin eskimeyen isimlerini dinledi. Bu isimleri Buray, Sıla ve Ebru Yaşar takip etti.

fizy'de 2021 yılında hayata geçen "Ücretsiz Müzik Dinleme" modeli sayesinde kullanıcılar, uygulama dükkanlarından fizy'i indirdikleri takdirde herhangi bir paket almadan ücretsiz şekilde müzik keyfine erişebiliyor. Kullanıcılar, ayrıca bu modeli premium olarak reklamsız bir müzik deneyimine dönüştürme imkanı da yakalıyor. fizy'li müzikseverler, hazırladıkları listeye uygun şarkıların uygulama içerisinde kendilerine önerilmesi sayesinde ise keyifli ve zengin listeler oluşturma fırsatına erişiyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mustafa Ceceli Buray Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title