Haberler

Finansbank, Kobifinans Danışma Ofisi Açtı

Finansbank, Kobifinans Danışma Merkezi'ne Bir Yenilik Daha Ekleyerek, Kobifinans Danışma Ofisleri'nin İlkini 14 Haziran Perşembe Günü İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde Açtı.

Finansbank, KobiFinans Danışma Merkezi'ne bir yenilik daha ekleyerek, KobiFinans Danışma Ofisleri'nin ilkini 14 Haziran Perşembe günü İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde açtı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, açılış Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Grup CEO'su Ömer Aras tarafından gerçekleştirildi.

Finansbank'ın hizmetlerini, "KOBİ'lerin sadece finansal desteğe değil bilgi ve danışmanlık desteğine de ihtiyacı vardır" ilkesiyle şekillendirdiği belirtiliyor.

Finansbank, Kobifinans Dergisi ile başlayan KOBİ'lere yönelik bilgi ve danışmanlık hizmetini, internet ortamında www.kobifinans.com.tr portalına, oradan da 444 1 900 KobiFinans Danışma Hattı'na taşırken, KobiFinans Danışma Ofisi ile sektörde ilk defa KOBİ'lere yüzyüze danışmanlık hizmeti sunmaya başladı.

Finansbank Kobi Bankacılığı bünyesinde faaliyet gösteren KobiFinans Danışma Ofisi'nde, ithalat, ihracat, gümrükleme, vergi, muhasebe, mevzuat gibi birçok konuda Kobi'lere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Danışmanlık hizmetine ilaveten, KobiFinans Danışma Ofisi'nde KOBİ'lerin sektörleriyle ilgili güncel bilgilere ve pek çok kaynağa ulaşabilmeleri için tüm olanaklar bulunuyor.

300 BİN KOBİ'YE 3.5 MİLYAR YTL KREDİ

İşletme bankacılığı başlığı altında KOBİ'lere yönelik hizmetlerini 5 yıldır sürdüren ve KOBİ müşteri sayısında sürekli artan bir grafiğe sahip olan Finansbank şu ana kadar müşteri portföyündeki 300 bin KOBİ'ye toplam 3.5 milyar YTL kredi kullandırdı. Bankanın 2007 sonu hedefi ise 350 bin KOBİ'ye 4.5 milyar YTL kredi desteği sağlamak.

Banka, farklı sektör ve yörelerdeki 2 milyonun üzerindeki KOBİ'lere ulaşmak için 1100 elemanla çalışıyor ve Türkiye'de en çok müşteri ziyareti yapan banka olarak hizmetlerini sürdürüyor.

(CHT-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title