Haberler

Elon Musk Türkiye'de kuracağı iş için harekete geçti! İlan verdi, eleman arıyor

Güncelleme:

Milyarder iş insanı Elon Musk, kurucusu olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla'yı Türkiye'ye getiriyor. Türkiye ofisi için yeni iş ilanı açan Tesla, 11 şehirde süper şarj istasyonunu faaliyete açacak.

Milyarder iş insanı Elon Musk'ın kurucusu olduğu küresel elektrikli araç üreticisi Tesla, Türkiye operasyonunu başlatıyor. Ülke içine yeni hızlı şarj istasyonları yerleştireceğini duyuran Tesla, İstanbul ofisi için 2 yeni iş ilanı da açtı. Tesla İstanbul için ofis müdürü ve satış danışmanı pozisyonlarına iş ilanı yayınladı.

Elon Musk Türkiye'de kuracağı iş için harekete geçti! İlan verdi, eleman arıyor

HANGİ ŞEHİRLERE KURULACAK?

Tesla; Ankara, Antalya, Antalya, Aydin, Balikesir, Bursa, Edirne, Hendek, İstanbul, İzmir ve Konya olmak üzere 11 bölgeye hızlı şarj istasyonları yerleştireceğini duyurdu.

CEO TRANSFERİ

ABD, Asya ve Avrupa pazarlarında satışa devam eden elektrikli araç devi Tesla'nın, Model S, Model 3, Model X ve Model Y elektrikli otomobillerini Türkiye'ye getirmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Tesla'nın Türkiye operasyonlarını başlatacağı açıklanmış, Türkiye'de kurduğu Tesla Motorları şirketiyle tüm modelleri Türkiye'ye getirileceği belirtilmişti. Tesla geçtiğimiz günlerde 2015 yılından bu yana Lufthansa Havayolları'nın Türkiye-Irak CEO'su olarak görev yapan Kemal Geçer'i transfer ederek Türkiye operasyonunun başına geçirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Elon Musk Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (15)

Seder Dere:

Hic kimse bosuna zaman harcamasin tugva cokdan elemanlari ayarlamistir

222
90
yanıtYanıtla
uCube :

TÜGVA, bence iyi bir araştırmalısın, sonra iftira atmalısın diyebilirim. ;))

yanıt3
yanıt3
gunduzalp altunkaya:

iftira atmak nekadar kolay.. cok üzülüyorum acıyorum sana. keşke tügvadan bırazcık haberdar olsan

83
168
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Tügva"dan herkesin haberi var da bir tek senin yok galiba, yazik... Ayrani fazla kacirmissin, biraz az ic.

yanıt13
yanıt5
Ömer Bal:

Birazcık haberimiz var elbet, o yüzden endişesini dile getirmiş ama ben de diyorum ki hem daha ortada bir şey yok hem de bu adam çürük yumurta almaz .

yanıt2
yanıt3
Umit Cetin:

elon musk bile ayağımıza geliyor reis sen ne büyük adamsın

58
106
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Şarj garantisi verilmiştir yoksa ne işi olur bu adamın Türkiye'de...

102
34
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Uzun boylu kişiler hayata 10 - 0 önde başlıyorlar kim ne derse desin

54
52
yanıtYanıtla
inad:

Şayet üretilecek yerli otomobilleri şarj istasyonlarına mahkum olacak şekilde yani normal elektrik ile ev ve işyerindeki prizlerden şarj edilemeyecek biçimde üretilir ise, bu birilerini zengin etmek pahasına millete zulüm etmek olur! şarj istasyonları elbette olsun ama mecburi kullanmak zorunda kalınılmasın, üretim yapılırken buna dikkat edilmeli, bildiğimiz normal elktrikle uygun bir aparatı kullanarak şarj edilebilmelidir.

45
4
yanıtYanıtla
Hakan Yükseker:

Eeee togg noldu Å?imdi

20
14
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title