Haberler

Ege'nin İlk ve Tek Emlak Fuarı İzmir'de

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği, sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği EXPO/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği, sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği EXPO/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Ege Bölgesi'nin ilk ve tek emlak fuarı İzmir'de 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de düzenlenecek. Elit Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan EXPO/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, İzmir Ticaret Odasında düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

"İzmir'de değişim sağlanacak"

Fuar hakkında bilgi veren Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekci, büyük şirketlerin, beyaz yakalıların gözünün artık İzmir'de olduğunu belirterek, "İzmir İstanbul arasındaki otoban ve İzmir Ankara arasındaki hızlı trenin tamamlanmasıyla daha da ön plana çıkacak. Türkiye'nin yıldızı olan İzmir daha da parlayacak. Önemli inşaat firmaları İzmir'de arayış içinde ve kentsel dönüşüm kararları da alınarak bölgeler belirlendi. Önümüzdeki süreçte İzmir'de inanılmaz bir değişim ve hareket sağlanacak. Bu değişim ekonominin de canlanması demek. İnşaat sektörü çok sayıda alt sektörü de destekliyor. Fuar İzmir'de emlak fuarını yapmak için yola çıktık. Uluslararası katılım sağlanacak. Partnerlerimizle sözleşmeler imzalandı" diye konuştu.

"Yurt dışı katılım olacak"

İzmir'de emlak konusunda fuar yapılmadığını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu belirten İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ise "Bu açığı kapatmak üzere Ekrem Demirtaş ile konuşarak Fuar İzmir'de bu fuarın hazırlığını yaptık. Ticaret Odası çok ciddi destek verdi. Uluslararası fuar olduğu için yurt dışı katılımı olacak. İstanbul, Ankara ve Bursa'nın firmaları var. İzmirli firmalar da katılacak. 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarın temellerini attık. Amacımız İzmir'in planlamasında yeni bölgeler açabilmek. Bunu yaparken meslektaşlarımıza ve 320 iş kolunu destekleyen emlak sektörüne yeni bir yön vermek istedik" dedi.

"Fuarlar kenti olma yolunda 43. fuarımız olacak"

Türkiye'de İzmir modası başladığını, diğer büyük kentlerde yaşayanların İzmir'in yaşanacak şehir olduğunu kavramaya başladığını belirten İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da şunları söyledi:

"İzmir çok eskiden bu yana yaşanacak şehir ama bazı şehirler yaşanmaz hale gelince İzmir'in değeri daha da arttı. Bu nedenle İzmir'de emlak ve gayrimenkul fuarı yapılması çok önem taşıyor. Emlak sektörüne, esnafa, tüccara, inşaatçıya, İzmirlilere faydası olacak bir fuar. Aynı zamanda İzmir'e fuarlar kenti olma yolunda yardımcı olacak. 43. fuarımız olacak. Biz İzmir'de her gün fuar düzenlemek istiyoruz. O zaman fuarlar ve kongreler kenti olur, o zaman oteller dolar, o zaman esnaf iş yapar. Fuara katkısı olanlara teşekkür ediyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul İzmir Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title