Haberler

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk: Evim yok, arkadaşlarımın odasında kalıyorum

Güncelleme:

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Musk, ayrıca tatil de yapmadığını ifade ederek; zamandan tasarruf etmek için bir uçağa sahip olduğunu belirtti.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, yaptığı açıklamada, evinin olmadığını ve kalacak yer olarak arkadaşlarının boş odalarını kullandığını söyledi. Yine Musk'ın açıklamalarına göre, yatı da yok ve tatil de yapmıyor ancak zamandan tasarruf etmek için bir uçağı var.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk: Evim yok, arkadaşlarımın odasında kalıyorum

ZENGİN AMA EVİ YOK

Elon Musk bu açıklamaları, TED konferans başkanı Chris Anderson ile yayınlanan bir video röportajında yaptı. Musk'ın yorumları, dünyanın en zengin insanı olmasına rağmen kalıcı bir evi olmadığının ilk teyidi oldu. Musk'ın arkadaşları, onun tutumlu alışkanlıkları hakkında uzun süre yorum yaptı.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk: Evim yok, arkadaşlarımın odasında kalıyorum

EV SAHİBİ OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Mayıs 2020'de tüm mal varlığını satma niyetini ve "ev sahibi olmayacağını" tweetledi. Insider, Ağustos 2021'de, Musk'ın SpaceX'ten kiraladığı 50.000 dolarlık prefabrik küçük bir evde yaşadığının düşünüldüğünü bildirdi.

Dönem dönem Musk'ın sevgilisi olan Grimes da Vanity Fair ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, "bazen yoksulluk sınırının altında" yaşadığını söyledi ve delik olmasına rağmen yatak almayı reddettiğini ifade etti.

"BU GECE NEREDE KALACAĞIM"

Google'ın kurucu ortağı ve dönemin CEO'su Larry Page, 2015'te Musk, Silikon Vadisi'ni ziyaret ettiğinde bazen Page'e e-posta gönderip "Bu gece nerede kalacağımı bilmiyorum. Gelebilir miyim?" dediğini söyledi.

Musk'ın kişisel servetinin çoğu Tesla'daki hissesine bağlı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tesla Motors Elon Musk Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (12)

Erdem Taner:

Adamın bir reptillian olduğunu gören yok.Bu tür insan şeytanları kalacakları bir eve ihtiyaç duymazlar.Umarım bir gün bunun şeytanlığı ortaya çıkacaktır.

64
34
yanıtYanıtla
Void 7:

sen kafayı yemişsin

yanıt9
yanıt8
Gd Ush:

Görmüş insanın hali başkadır en azından bizim zenginler gibi değil

55
39
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sonradan gorme degil))) bunun aileside cok zengin hollanda kokenli guney afrikadan.

35
11
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Arkadaşların da kala kala dünyanın en zengini oldun herhalde.

41
2
yanıtYanıtla
Dogan Gul:

napcan dayı mezara götüremicen yaşarken ye biraz :) fakir fukara ya da dağıt biraz

42
1
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Beleş mezar bulsam yerleşirim diyor

37
0
yanıtYanıtla
Ahmet Macar:

gelsin istanbul veya fethiyedeki evimde misafir olarak kalsın

21
9
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

Evini acan coktur. Beni cagirsin kosarak giderim pismaniyeyi kaptigim gibi solugu orda alirim. Belese hemde.

20
5
yanıtYanıtla
erman genç :

Dükkana bağladı heralde kira getirisi iyi diye,,, Bu zenginlerinde Filozoflukları öldürür insanı,,! Olsa ne olacak en Lüks otellerde kalırım her gün yoluma hangisi denk geldi o gece..!

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title