Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprü ücretine "Pahalı mı?" diye sordu! Kalabalık hep bir ağızdan yanıt verdi

Güncelleme:

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan ve Gelibolu'dan Çanakkale'ye ulaşımı 6 dakikaya indiren 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçiş ücretini 200 TL olarak açıklamasının ardından vatandaşlara "Pahalı mı?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Hayır" diye yanıtladı.

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklığa sahip köprüsü olma özelliği taşıyan köprü Gelibolu'dan Çanakkale'ye 6 dakikada ulaşım sağlanıyor. Bu dev eser ile birlikte Asya ile Avrupa denizin üstünden dördüncü kez kavuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprü ücretine 'Pahalı mı?' diye sordu! Kalabalık hep bir ağızdan yanıt verdi

"GEÇİŞ ÜCRETİ 200 LİRA"

Açılış trenindeki konuşmasında köprüden geçiş ücretini de açıklayan Erdoğan, "Burada otomobil geçişleriyle alakalı fiyatı bizler 200 lira olarak belirledik. Fiyat 200 lira" ifadelerini kullandı.

"PAHALI MI?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçiş ücretini açıklamasının hemen ardından vatandaşlara "Pahalı mı?" diye sordu. Toplanan kalabalık ise bu soruya "Hayır" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprü ücretine 'Pahalı mı?' diye sordu! Kalabalık hep bir ağızdan yanıt verdi

"FERİBOTLARIN GEÇİŞ FİYATLARINI BİLİYORSUNUZ"

Açıklamaların devamında geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağı müjdesini de veren Erdoğan, "Ancak buradan feribotların geçiş fiyatlarını biliyorsunuz. Beklentileri biliyorsunuz. 1 hafta ücretsiz. Yap-işlet-devret ve yüklenici firma buradan aldığı parayla eğer buradaki aylık, yıllık bedel, onun aleyhine ise farkı kim ödeyecek, bizler devletin kasasından ödeyeceğiz" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

1915 Çanakkale Köprüsü Recep Tayyip Erdoğan Haberler

500

Yorumlar (74)

Turgay Polat:

HEPSİ KENDİ ADAMLARI ZATEN ne diyecekler...

1137
125
yanıtYanıtla
Nasır C. Erdoğan:

Kalabalık zaten pahalı demiş. Cumhurbaşkanı da o yüzden feribot fiyatı ile mukayese edip işin içinden çıkmaya calismis. Neyine ittiraz ediyorsunuz?

yanıt0
yanıt1
csd zbn:

he öyle sende hdp ve işbirlikçileri adamısın

yanıt5
yanıt45
Devlet-i Aliyye:

HEMDE ÇOK PAHALI.

1120
100
yanıtYanıtla
Tekin-suna Çelik Çelik:

toplama kalabalıktan anca bu beklenir.adamlar garantili geçiş hemde 45 bin araç geçme garantisi.zaten köprü parasını devlet ödüyor.neden devlet yapmadı.2 milyon euraya 7 milyon euro garanti nasıl ama

993
125
yanıtYanıtla
csd zbn:

sen ne bilirsin hdp işbirlikçileri

yanıt5
yanıt55
Omurilik Sarmsağı :

200 liraya "pahalı değil" diyen kalabalığa 30 liralık benzin yakışır. zamları destekliyorum. İnceldiği yerden kopsun.

659
40
yanıtYanıtla
emre akan:

İNŞALLAH HZ ALLAH HAYIR DİYENLERİ HERGÜN MECBUR GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN 1 GÜN GEL GİT 400 TL AYDA 12000 TL YAPAR UCUZMUŞ DOGRU 3 ASGARİ ÜCRET NEREDEYSE

108
9
yanıtYanıtla
Tekin ercan:

Abi çok pahalı gerçekten pahalı vergilerimizle yapılan köprüye gene biz para veriyoruz başkası zengin olsun diye.

105
8
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Madem ucuz her gün o yolu kullanıp destek çıksınlar, garanti araç sayısına da ulaşmış olurlar, devletin kasasından da para çıkmamış olur.

103
6
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title