Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 84 kuruşluk bir indirim daha gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son dönemde zam haberleriyle araç sahiplerinin keyfini kaçıran motorine bugün itibarıyla 2 lira 50 kuruşluk indirim gelirken, bu geceden itibarense 84 kuruşluk yeni bir indirimin gelmesi bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İNDİRİM ÜSTÜNE İNDİRİM GELİYOR

Günlerdir art arda gelen zamlarla araç sahiplerinin keyfini kaçıran motorinde 29 Haziran 2022 itibarıyla 2 lira 50 kuruşluk bir indirim meydana gelirken, fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansıdı. 30 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorine 84 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26 lira 66 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (10)

isa çamur:

kimsenin bilmediği 7 liralık indirimi böyle parça parça millete indirim gibi nüksedip yedirmeye çalışıyorlar. Pompaya yansıtsalarya direk 7 lirayı

191
22
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Petrol 119 dolarda şuan emin olun bu indirimlerin arkasına büyük bindirimler gelecek

157
17
yanıtYanıtla
Fakır:

84 kuruş unutturuyor mu :))

113
4
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Geçen sene 7 liraydı :)

98
12
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Akaryakıta zam yapan petrol baronları, fırsatçılar öldüğünüzde kabrinizde benzin hortumları uzunluğu kadar yılanlar kıyamete kadar sizlerin mezarından eksik olmaz inşallah.

78
6
yanıtYanıtla
Cihan Dagbilen:

Tabi, bu aralar 6 aylık enflasyon farkı hesaplanacak...Düşürmek lazım fiyatları....

61
5
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Ölümü gösterip, sıtmaya razı ol diyorlar... 1 yıl içerisinde 270 TL ye dolan depo indirimlerle beraber 1400 küsüra doluyor müjde diye haber yapılıyor.

8
0
yanıtYanıtla
Demir Bakır:

6 lı masa gelince bi anda her şey düzelecekkk ha arada birbirlerine kitap kalem fırlatma olur canım o kadar da normal

0
2
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Su bardağına kadar doldurdum. Temmuz zammından sonra kırk TL banko gibi

2
0
yanıtYanıtla
adana 01:

inanın bu ülkenin insanları ve çekilenleri kimse unutamaz, mazot litre 8 lira olduğu zaman unutturur başlığı atın

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title