Haberler

Bektaş Ailesi'nin Mutlu Günü

Aynur ve Süreyya Bektaş'ın Oğlu ve Cbs Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bektaş, Aslı Hanyaloğlu ile Çırağan Sarayı'nda Evlendi…

Aynur ve Süreyya Bektaş’ın oğlu ve CBS Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bektaş, Aslı Hanyaloğlu ile Çırağan Sarayı’nda evlendi…

İşte düğünden kareler...  

İş, politika ve moda dünyasının buluştuğu nikahın şahitleri ise Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu oldu.

Tekstilden turizme, dış ticaretten bilişime kadar uzanan farklı sektörlerde faaliyet gösteren Hey Group’un sahipleri Aynur ve Süreyya Bektaş çiftinin oğulları Celal Bektaş, Halim ve Gülay Hanyaloğlu’nun kızları Aslı Hanyaloğlu ile Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi.

Celal Bektaş ve Aslı Hanyaloğlu’nun nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, düğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da nikah şahidi oldular.

Nikah töreninde Nimet Çubukçu kendi ifadesiyle “pozitif ayrımcılık” yaparak, evlilik cüzdanını Aslı Hanyaloğlu Bektaş’a teslim etti. Nikahı kıyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de yeni çifte Cumhuriyet’e sahip çıkan Atatürkçü çocuklar yetiştirmelerini öğütlerken, “Çırağan Sarayı’nı bize yeniden kazandırdığı için rahmetli Turgut Özal’a da şükran borçluyuz” dedi.

Nikah törenine katılanlar arasında tekstil dünyasının önemli kurumlarının temsilcileri vardı. Geceye İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İTKİB Başkanı İsmail Gülle, TOBB Hazır Giyim Sektör Kurul Başkanı Umut Oran, Sarar Genel Koordinatörü Duru Güneri’nin yanı sıra modacılar Yıldırım Mayruk, Dilek Hanif ve Bahar Korçan da katıldı.

Geceye katılan diğer iş adamları ise şunlardı: TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Vefa Küçük, Vedat Aşçı, Varujan Sırmabıyık, Kahraman Öztürk, Yüksel Mermer, Hasan Mingü ve Abdürrahim Albayrak.

Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okurken tanışan ve bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını 9 Ağustos gecesi evlilikle noktalayan Aslı ve Celal Bektaş yine Hey Group bünyesinde görev yapıyorlar. Celal Bektaş gruba bağlı CBS Bilişim’in Yönetim Kurulu Başkanı, Aslı Bektaş ise Hey Tekstil’de Aynur Bektaş’la birlikte çalışıyor.

 

 

 

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title