Haberler

Başkan Zolan'dan Denizlilere teleferik sürprizi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okulların 30 Ekim'de tatil olması kararının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da hemşehrilerine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası sürprizi yaparak, bugün Denizli Teleferiğini ücretsiz yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okulların 30 Ekim'de tatil olması kararının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da hemşehrilerine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası sürprizi yaparak, bugün Denizli Teleferiğini ücretsiz yaptı.

Cumhuriyet'in 100. yılı Denizli ile birlikte tüm Türkiye'de coşku içerisinde kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam bu vesileyle 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldıklarını duyurdu. Bu kararın ardından sürpriz bir karar da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan geldi. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirdikleri doğa harikası Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın bugün ücretsiz olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Başkan Zolan, sosyal medya hesaplarından "Denizli'mizde Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü büyük bir coşku içinde kutladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın okulları 1 gün tatil etmesinin ardından biz de sevdiklerinizle birlikte güzel zaman geçirmeniz için Denizli Teleferik'i bugün için ücretsiz yaptık, davetlimsiniz" ifadelerine yer verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Osman Zolan Bağbaşı Denizli Tatil Turizm Eğitim Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title