Haberler

Bakan Muş toplantıda uyarmıştı! Masadaki 4 zincir marketten biri 1.000 üründe fiyatlarını sabitledi

Güncelleme:

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğu 4 ulusal zincir marketten biri olan ŞOK Marketler, ocak ayında bin ürün için fiyatlarını sabitledi. CEO Uğur Demirel, "Düşük fiyat politikamızı, ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık. Yani belirlenen 1.000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak" diye konuştu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin üst yöneticileriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunmuştu.

KARAR BAKAN MUŞ'UN UYARISININ ARDINDAN GELDİ

Bakan Muş'un uyarı toplantısının ardından ŞOK Marketler'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1.000 üründe fiyatlar ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak.

"FİYATLARIN YÜKSELDİĞİ ZORLU BİR YIL GERİDE KALDI"

Açıklamada görüşlerine yer verilen CEO Uğur Demirel, küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılın geride kaldığını belirterek, şunları kaydetti; "Biz de ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere ocak ayı boyunca 1.000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık. Yani belirlenen 1.000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak.

Bakan Muş toplantıda uyarmıştı! Masadaki 4 zincir marketten biri 1.000 üründe fiyatlarını sabitlediCEO Uğur Demirel.

"ENFLASYONUN BASKILANMASINDA ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORUZ"

Güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırıyoruz. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla enflasyonun baskılanmasında önemli bir görev üstleniyoruz. Şimdiye kadar 'Birlikten Berekete' yaklaşımı ile her zaman ülkemizin, üreticilerimizin ve müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da bunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi piyasa fiyatlarının altında, her gün düşük fiyat politikamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ticaret Bakanı Asgari Ücret Mehmet Muş CEO Muş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (29)

feridun arslan:

Siz burda konuşurken de zamlar gelmeye devam nerde şimdi askari ücret zammının ne anlamı kaldı 1 gün sevinmeden hepsini geri aldınız tebrikler ??

183
19
yanıtYanıtla
esrefpasali:

adam elindeki malin stokun fiatini sabitlemis, alacagi fiatin ne oldigunu bilmeden nasi sabitliyecek? once elektirigi petrolu dogalgazi sabitlesinler, her gun zam haberi aliyoruz, devlet temel urunleri sabitliyemiyor, marketci ne yapsin?

141
40
yanıtYanıtla
Yusuf Polat:

Zincir market zamlarını takip edileceğine araç muayene ücreti yüzde yüzyirmi arttı tarım kredi market bayağı ucuz yuğ artık

127
18
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Cumhurbaşkanımız sayesinde ekonomimiz düzene giriyor dünya da herşeye zam gelirken bizde dünya bazında herşey çok uygun değerini bilin

22
103
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

gece sırtı acık uyursan olacağı buydu, saçma sapan rüya görüp de millete anlatıp moral bozma

yanıt47
yanıt7
Mehmet Vatandaş:

Hangi ürünler sayın ceo, cıncık boncuk,kraker piskevit falan mı? Araların yağ, süt, pirinç vs. gibi temel ihtiyaçlar da var mı asın marketlere görelim.

116
6
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Yağ süt pirinç fiyatı sabitlenemez çünki hepsi ithal biz bir ?ey üretmiyoruz tl dü?tü biz kripto ticareti yapıyoruz mehmet vatandas

yanıt41
yanıt29
Ali Fuat Alin:

yani işin özeti ancak bir ay idare edebiliriz. demek istiyor, bir ay sonunda kol bastı oynamaya hazır olalım

81
10
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Bir ay a 101 veya Bişm yok zaten BİM devleti tehdit ederek fazlaca indirim yapsa bile bundan sonra onları kazandırmayacağım

33
34
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Aha , BİM ve 101 battı (!) yapma etme Ercan . Onlar etti sen etme . Büyüklük sende kalsın !!!!!

yanıt28
yanıt12
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title