Haberler

AK Parti'den işçi ve Bağ-Kur emeklisine ek zam açıklaması: Oransal artışla iyileştirilecek

Güncelleme:

İşçi ve Bağ-kur emeklilerine ilave zam olup olmayacağı merak konusu olurken AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konuya açıklık getirdi. Güler, emekli zammı üzerinde çalışmaların devam ettiğini açıklayarak, "Emekli aylıkları oransal artışla iyileştirilecek. Kısa çalışma ödeneği ve çalışma hayatına ilişkin 7-8 maddelik bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse kabinede değerlendirilir sonra kanun teklifimize koyarız." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekliye ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Partili Güler, "Yasal düzenleme ocak ayının 3. haftasında Meclis'in gündemine gelecek. Emekli aylıkları oransal artışla iyileştirilecek. Kısa çalışma ödeneği ve çalışma hayatına ilişkin 7-8 maddelik bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse kabinede değerlendirilir sonra kanun teklifimize koyarız, üçüncü haftamızda netleştirmiş oluruz, çalışıyoruz." dedi.

AK Parti'den işçi ve Bağ-Kur emeklisine ek zam açıklaması

Asgari ücrete yapılan zammın ardından memur ve memur emeklisine de yüzde 50 zam yapılmıştı. İşçi ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranı ise yüzde 37,5'te kalmıştı. Milyonların beklediği yeni zam haberine ilişkin AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den yeni açıklama geldi.

AK Parti'den işçi ve Bağ-Kur emeklisine ek zam açıklamasıAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler

"EMEKLİ AYLIKLARI ORANSAL ARTIŞLA İYİLEŞTİRİLECEK"

Güler, işçi ve Bağ-Kur emeklisine yapılması planlanan ilave zamma ilişkin, "Yasal düzenleme ocak ayının 3. haftasında Meclis'in gündemine gelecek. Emekli aylıkları oransal artışla iyileştirilecek. Kısa çalışma ödeneği ve çalışma hayatına ilişkin 7-8 maddelik bir düzenleme üzerinde çalışılıyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den işçi ve Bağ-Kur emeklisine ek zam açıklaması

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAPILACAK KABİNE TOPLANTISINI İŞARET ETTİ

AK Partili Güler, söz konusu düzenlemeye ilişkin olarak ise, "Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse kabinede değerlendirilir sonra kanun teklifimize koyarız, üçüncü haftamızda netleştirmiş oluruz, çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Abdullah Güler Emekli Zammı AK Parti Bağ Kur Zam Finans Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

no NAME:

yıllardır klasik sey ölümü göster sıtmaya razı et... sn cumhurbaskanımızın alicenaplıgı teveccuhu ve yuksek musadesıyle ile emeklıye 500-1000 tl daha atesler. allah razı olsun bizi hep düsünür.. en düşük memura 11 500 zam emeklıye 2500.. cok hakkı gecıyor bıze cokk..2500 tl ye ye bitmez

596
33
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Katılıyorum

yanıt17
yanıt2
sır balıkçı.17:

katılıyorum ve izninizle bir şey eklemek istiyorum emekli diyor ki ''KADER'', Diyemezsin emekli asgari ücretli sen kendin ettin, Ver yetkiyi Gör etkiyi.

yanıt7
yanıt0
Vscorpion:

Bu da yalan çıkmaz inşallah, en düşü emekli maaşı asgari ücretle eşitlenmeli , adı üzerinde ASGARİ ücret , bunu altında ücretel geçinmek ???

494
19
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

15 yıl çalış emekli ol sonra asgari ücret al öylemi 30 sene yok öyle yağma senin emekli maaşını ödemek için ben daha fazla çalışmak zorunda değilim nokta.

yanıt162
yanıt984
Mustafa Demirtaş:

Sen 43 yaşında, ben 60 yaşında emekli olacağım, sonra da maaş beğenmeyin, Ne kadar prim o kadar maaş.

yanıt196
yanıt335
Vscorpion:

haddini bil evren durmaz durdururlar seni, benlemi bot bağladın aslanım , sen emzik emerken ben çalışıyordum. 27 sene prim ödedim. Kalbin kadar kötü sonun olur inşallah ve emekliğin gecikir!

yanıt371
yanıt38
bekir yapici:

SECIMLER OLMASA HALIMIZ DUMAN MART NISANDA DURUM NE OLUR ISTE O MECHUL.

292
12
yanıtYanıtla
esrefpasali:

en dusuk emekli maasi 20.000 olsa ne yazar enflasyon 5/6 ay sonra onuda bitirir, eskiler bilir .1.000.000 tl lik banknotlarimiz vardi bizim carsiya pazara milyonlarla giderdik, buyuklerinize sorun 40/45 yas hatirlar 50/60 zaten yasadi o gunleri,

yanıt103
yanıt4
recep kaya:

EMEKLİ ÜCRETİ 500 DOLARA EŞİTLENMELİ ACLIK SINIRI 500 DOLAR LAN BİR DÜNYA

259
22
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title