Haberler

Fransa'da kıtlık baş gösterdi! Ülkede yaşanan gıda krizi market raflarını boşalttı, halk öfkeli

Güncelleme:

Avrupa'da birçok ülkede baş gösteren ekonomik kriz artarak devam ediyor. Kıtlık sorunuyla karşı karşıya kalan son ülke Fransa olurken, vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlere erişimde büyük sorun yaşadı, market rafları boşaldı. Medya kuruluşları manşetlerinden "kıtlık" uyarıları yaparken, Fransızların yaşanan gıda krizinden dolayı öfkeli oldukları haberlere yansıdı.

Krizin vurduğu ülkelerden biri de Fransa oldu. Kıtlık sorunuyla karşı karşı kalan ülkede, marketlerin rafları boşaldı ve vatandaşların alım gücü düştü. Bu durum ülke gündeminin de en çok konuştuğu konulardan biri oldu ve medya kuruluşları manşetlerine kıtlıkla ilgili haberleri taşıdı. Öte yandan gıda krizine karşı Fransızların öfkesinin arttığı da manşetlere konu oldu.

Fransa'da kıtlık baş gösterdi! Ülkede yaşanan gıda krizi market raflarını boşalttı, halk öfkeli

AKARYAKITTAN SONRA ŞİMDİ DE GIDA KRİZİ

Koronavirüs salgının ardından bir türlü toplanamayan Avrupa'da enerji ve akaryakıt krizinden sonra gıda krizi de baş gösterdi. Gıda krizinin en çok yaşandığı ülkelerden biri olan Fransa'da medya kuruluşları manşetlerde 'Kıtlık' uyarısı yaptı.

Fransa'da kıtlık baş gösterdi! Ülkede yaşanan gıda krizi market raflarını boşalttı, halk öfkeli

GAZETELER KRİZİ MANŞETLERİNE TAŞIDI

Ülkede faaliyet gösteren marketlerin rafları boşalırken, vatandaşların alım gücü de oldukça düştü. Fransa'da geçen yıl gayri safi yurtiçi hasıla yüzde 8,3 oranında düşüş gösterirken, Le Figaro gazetesi konuyla ilgili manşet yaptığı haberinde bu duruma değindi ve 1980 yılından sonra düşüş gösteren milli geliri kamuoyunun dikkatine sundu.

Fransa'da kıtlık baş gösterdi! Ülkede yaşanan gıda krizi market raflarını boşalttı, halk öfkeli

FRANSA'DA GIDA SEKTÖRÜNDE STOKLAR TÜKENİYOR

Öte yandan ülkede yayın yapan Liberation gazetesi de 'Kıtlık' uyarısında bulundu ve haberi manşete taşıdı. Gıda sektöründe stokların tükenmeye başladığı bildirilirken, vatandaşların yaşadığı maddi sıkıntılara da yer verildi.

HALK ÖFKELİ

Öte yandan Fransa'da gıda sorunu yaşayan vatandaşların öfkesinin arttığı da habere konu oldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

Uğur Duran:

Bir şey sorcam yaa!!! Gerçekten Avrupa'nın krizde olduğunu düşünen var mı aranızda??? Yani farz-ı misal Fransa batıyor, biz yükseliyoruz diyen var mı? Eğer varsa aranızda böyle düşünen ters like işaretine bassın... bassın ki ülkemin cehalet seviyesini göreyim.

107
38
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Dünya üzerinde genel bir kriz var batmak değil bu muhim olan tüm dünyada kriz yaşanırken bazı politikacılar bunu sadece kendi ülkelerindeki iktidarı suçlayıp bunun üzerinden prim yapıyor ve cahil seçmenleride buna inanıyor

yanıt32
yanıt23
Okan Salma:

Yalan kardeşim yaaaa Fransa da amcamlar yaşıyor yok öyle diyor , gitti markette canlı yayın yaptı raflar dolu , sadece tır şöförlerinden dolayı benzinde sıkıntı oldu o da çoktan çözüldü dedi , Almanya’da Fransa’da ekmek kuyruk laflarına inanmayın

87
31
yanıtYanıtla
Ferat Çöloğlu:

O manşeti atan gazeteler Fransız yanlız, Ülkenin her yeri aynı olmaz

yanıt24
yanıt23
Cemalettin Solaçeken :

Adamlar tır şoförü tanker şoförü açığından dolayı tedarik sıkıntısı çekiyor, bunu da bizim halka "tek batan biz değiliz onlar da sıkıntıda" mesajı vermek için bunu büyük bir krizmiş gibi gösteriyorlar.. 40 bin şoför açığı varmış, Türkiyeden isteseler bu 40 bini en az 4 milyon kişi başvurmazsa bende fransızım :))

87
24
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

cemalettin dalga mı geçiyosun yoksa ciddi ciddi bu sebepten olduğunu mu düşünüyosun :DD Putin dolarla oynamayın diye televizyonda bas bas bağırıyor Çin menşeili dünyanın en büyük gayrimenkul şirketi iflasın eşiğine geliyor Almanya 2. dünya savaşından sonraki en buyuk ekonomik krizini yaşıyor. adam gelmiş 40 bin tır şöförü yüzünden oldu diyor. Dünya ekonomiaini tır şöförleri belirliyor aynen hahahahah :DD

yanıt18
yanıt21
Cemalettin Solaçeken :

Dostum sen herhalde dalga geçiyon.. Almanya şuanda dünyanın en büyük 4. ekonomisi, Merker Almanyaya çağ atlattı görevi bırakmadan önce ne krizi hangi kriz?? Bizim ülkeden başka bir yerde kriz falan yok.. bırakın doları talibanın yönetime geldiği halkın uçak tekerleklerinde kaçmaya çalıştığı Afganistan parası afganiye karşı bile değer kaybeden bir Türk lirası var. Dünyanın geri kalanında ekonomik bir kriz yok ki bunda tır şoförleri belirleyici demiş olayım...

yanıt18
yanıt8
Hakan Ege:

Beter olsunlar,onlar değilmi birçok Ülkeyi sömüren ve siyaset için insanları öldüren,Allah onlara daha beterini yaşatsın,

60
41
yanıtYanıtla
sarsılmaz sarsılmaz:

Boş konuşuyorsun sen kendi tarihine geçmişine bak kimleri sömürdünüz tarih te

yanıt22
yanıt76
pentakill lol:

''sarılmaz sarsılmaz'' kimleri sömürmüşüz. ne olduysa bizden sonra oldu. kime eziyet etmişiz bizin engin tarih bilginle bilgilendir de bilelim? hem ne kadar dolu konuşuyorsun bakalım?

yanıt26
yanıt6
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title