Haberler

Doğal aromalı çiğnenebilir diş macunu ilgi gördü

Güncelleme:

Doğal aromalı çiğnenebilir diş macunu ilgi gördü Organik ürünlerin yer aldığı fuarda, çiğnenebilir doğal diş macunu ilgi çekti.

Doğal aromalı çiğnenebilir diş macunu ilgi gördü

İSTANBUL - Organik ürünlerin yer aldığı fuarda, çiğnenebilir doğal diş macunu ilgi çekti.

'Temiz Beslenme' teması ile düzenlenen 'Doğal, Sağlıklı ve Organik Ürünler Fuarı' Exponatura21, İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. 42 ülkeden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak fuar, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen üreticileri ve tüketicileri bir araya getiriyor. Fuarda bulunan bir firma, doğal bileşenlerden oluşan aromalı tablet şeklinde diş macunu ve sapı bambu ağacından üretilen, 20 bin dupont kıldan oluşan diş fırçası sergileniyor. Aromalı diş macunu, ağıza atıldığında diş ve ağız sıvısıyla çözülerek daha sonrasında ise dişin fırçalanmasıyla ağız ve diş temizliği yapılmış oluyor.

"Tabletlerimize paylaşımlı diş macunu diyoruz"

Firmalarının ağız bakım ürünleri geliştirdiğini ifade eden satış Sorumlusu Gözde Eskici, "İlk olarak diş macunu tabletleri ürünümüzle piyasaya çıktık. Bu ürünümüzün dört aroması mevcut, ayrıca hem florürlü ve florürsüz olarak geliştirildi. Bir cam kavanoz içerisinde 90 adet var. Kullanımı ise ağzımıza bir tablet alarak ağız sıvımızla ve dişlerimiz ile parçalayıp çözülmüş oluyor. Sonrasında ise normal fırçayla fırçalama yapıp çalkalayıp tükürüyorsunuz. Sabah akşam kullanabiliriz. Diğer macunlara göre de aile içerisinde bakteri geçmemiş oluyor. Biz ayrıca tabletlerimize paylaşımlı diş macunu diyoruz. Diş macunlarımız doğal bileşenlerde elde ediliyor. İçerisinde zararlı maddeler bulunmuyor. Kutuların üzerlerinde de belirtiyoruz bunları. Bu ürünü kullandığınız takdirde diğer diş macunlarını kullanmanıza gerek kalmıyor" şeklinde konuştu.

İkinci bir ürün olarak doğal diş fırça ürettiklerini vurgulayan Eskici, "Diş fırçamız bambu saptan oluşuyor. Tamamen doğal. Uçları ise dupont kıldan oluşuyor ayrıca 20 bin kıl sayısına sahip. Diş hekimleri tarafından da fazlasıyla öneriliyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title