Haberler

'Yeni Medya ve Siyasal İletişim' Masaya Yatırıldı

Berlin Freie Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi arasında 2009 yılından beri devam eden akademik ve sektörel işbirliği programları kapsamında gerçekleşen etkinliklerin sıradaki durağı Berlin oldu.

2011 yılında İstanbul'da gerçekleşen Türkiye-Almanya Medya Kolokyumu'nun devamı niteliğindeki etkinlik; Almanyalı ve Türkiyeli akademisyenleri, medya profesyonellerini, sivil toplum kuruluşu mensuplarını ve Internet yayımcılarını bir araya getirdi.

Almanya medya dünyasının önde gelen kurumlarından ALEX Açık Kanal, Freie Üniversitesi Sanat ve Medya Yönetimi Enstitüsü, Axel-Springer Grubu bünyesindeki Bild Gazetesi, The Founder dergisi gibi yayın platformlarının katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, Türkiye'den BAU İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Gürgen ve fakülteden çeşitli akademisyenlerle birlikte, gazeteci Banu Güven, Medya Derneği Genel Sekreteri Deniz Ergürel ile NTVMSNBC, Hürriyet Dijital Yayınlar ve Ötekilerin Postası Internet Platformu'ndan temsilcileri katıldı.

Berlin'de gerçekleşen etkinlikte masaya yatırılan başlıklar arasında; siyasal iletişimin dijital ortamlara kayması, dijital dünyadaki olası sorun ve olanaklar ile sansür ve medya etiği gibi konular yer aldı.

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul Türkiye Berlin Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title