Haberler

Karabük'te Meslek Lisesi Öğrencileri Günde 2 Bin Roll Ekmek Üretiyor

Güncelleme:

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve usta öğreticileriyle birlikte günlük 2 bin roll ekmek üretimi gerçekleştiriyor. Üretilen ekmekler, pansiyonda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılıyor.

Karabük'te meslek lisesi öğrencileri günde 2 bin roll ekmek üretimi gerçekleştiriyor.

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, öğretmenleri ve usta öğreticileri eşliğinde hamurunu hazırladığı ekmekleri, mayalanmasının ardından fırında pişiriyor.

Fırında yapılan üretimle pansiyonda kalan öğrencilerin ekmek ihtiyacı karşılanıyor.

Liseyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul müdürü Hüseyin Işıklar'dan okulun eğitim-öğretim, fiziki durumları, ekmek üretimi ve yapılan projeler hakkında genel bilgiler aldı.

Entegre fırın tesisinde incelemelerde bulunan Akbaş, fırında görevli öğretmen Zafer Aykan ve öğrencilere çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ileterek kolaylıklar diledi.

Akbaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, lisenin entegre fırın tesisinde pansiyonda kalan öğrencilerin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere günlük 2 bin ekmek üretildiğini, fırında öğretmen ve öğrencilerin işbirliği ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Kaynak: AA / Eğitim

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Meslek Lisesi Karabük Ekmek Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title