Haberler

İzmit Belediyesi Düğmeciler Mahallesi'nde Köy Şenliği Düzenliyor

Güncelleme:

İzmit Belediyesi, kırsaldan kente göçün yoğun olduğu dönemde köy hayatını hareketlendirmek ve değerlerini yaşatabilmek adına Düğmeciler Mahallesi'nde Köy Şenliği düzenleyecek. Etkinlik, 23 Eylül cumartesi günü saat 12.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek. Köy Şenliği programı kapsamında bubble show, sosis balon, palyaçolar ile yüz boyama, animasyon, mini disko gibi etkinliklerle vatandaşlar doyasıya eğlenecek. Programda ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunulacak.

İzmit Belediyesi, 23 Eylül'de Düğmeciler Mahallesi'nde Köy Şenliği düzenleyecek.

İzmit Belediyesi, kırsaldan kente göçün yoğun olduğu dönemde köy hayatını hareketlendirmek ve değerlerini yaşatabilmek adına Düğmeciler Mahallesi'nde Köy Şenliği düzenleyecek.

Etkinlik, 23 Eylül cumartesi günü saat 12.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek. Köy Şenliği programı kapsamında bubble show, sosis balon, palyaçolar ile yüz boyama, animasyon, mini disko gibi etkinliklerle vatandaşlar doyasıya eğlenecek. Programda ayrıca çeşitli ikramlarda da bulunulacak.

Kaynak: ANKA / Eğitim

İzmit Belediyesi Eylül Belediye Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title