Haberler

Dünyaca Ünlü Yıldız Justın Bieber Nişanlısı Hailey Baldwain'i Öpmeye Doyamadı

Güncelleme:

Nişanlanma haberiyle dünya gündemine oturan Justin Bieber ve Nişanlısı Hailey Baldwain, herkesin gözü önünde sarmaş dolaş olup öpüştüler.

Milyonları peşinden sürükleyen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, birliktelikleri sekteye uğrayan ancak sonra barıştığı sevgilisi Hailey Baldwin ile geçtiğimiz günlerde gözlerden uzak bir törenle nişanlanmıştı.

ETRAFA ALDIRIŞ ETMEDEN ÖPÜŞTÜLER

Dünya magazin gündemine düşen haberden sonra genç kızların sevgilisi 24 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber ve 21 yaşındaki Hailey Baldwain, New York'da kahve içtikleri mekanda uzun süre bir birlerine sarılıp etraftakilere aldırış etmeden öpüştüler.

Dünyaca Ünlü Yıldız Justın Bieber Nişanlısı Hailey Baldwain'i Öpmeye Doyamadı

NİŞANLISINA OLAN AŞKINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DİLE GETİRMİŞTİ

Çift, bir aylık ilişkilerinden sonra nişanlanmıştı. Justin, Hailey ile nişanlandığını İnstagramda paylaştığı bir fotoğrafı şu başlık ile paylaşarak duyurmuştu. Kalbim tamamen senindir ve her zaman senin olacak. Sen benim hayatımın tek aşkısın Hailey Baldwin, hayatımı senden başkası ile geçirmek istemiyorum.

Dünyaca Ünlü Yıldız Justın Bieber Nişanlısı Hailey Baldwain'i Öpmeye Doyamadı

Dünyaca Ünlü Yıldız Justın Bieber Nişanlısı Hailey Baldwain'i Öpmeye Doyamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

ASLI:

JUSTİN I LOVE YOU PLEASE MARRY ME.

9
43
yanıtYanıtla
Reşit:

Bekle o da herkesin içinde senle evlenmeye meraklıydı

yanıt0
yanıt0
Iziiiii Dortmund:

Piyasada ben varim idare et!

yanıt0
yanıt1
Abuziddin Al Cabbar Bin Mutalip:

Castın Bibır taze bitti, istersen bizimkilere bak sen ABDURREZZAK BİN EL AZİZ tam senlik :)

yanıt0
yanıt0
ASLI:

HATUN BİEBER GİBİ SÜPER SÜPER SÜPER HOT ADAMI BULMUŞ HAYATIN TADINI ÇIKARIYOR. AH AH AH BÖYLE Bİ BOY-FRİENDİM OLMADIKİ. ONA YANIYORUM.

28
23
yanıtYanıtla
Betül:

Ya gerçekten çok tatlısınız tebrikler ????

13
28
yanıtYanıtla
CONI:

JUSTIN az getirde biz de opelim

18
18
yanıtYanıtla
Bir swiftie:

Justin Selena dururken nasıl Hailey ile nişanlandin???

19
8
yanıtYanıtla
Berilali:

Bence bu kız selena dan daha güzel

yanıt1
yanıt4
a friend:

Bak dostum eskiden sen artik bizim tanidimiz justin bieber deyilsin neden diye sorar isen cevabim bu olur sen hep burnun ucuna bakarak gidiyorsun hic arkana bakmiyorsu. Kimi uzdunu kimi aglatini bilmiyorsun senin resimlerin odanin 4 bir yanindaydi simdi ise o 4 bir yanlar bos nezamab google ye justin bieber yazsam senib acik ciplak fotografin cikiyo bole olmaz ama umarim evlendiginde anlarin ne demek istedimi ozamanda cook gec olucak emin ol. . .

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title