Haberler

Makedonya'da Erdoğan'a Destek Mitingi

Makedonya'daki Türk sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından, Gezi Parkı olaylarını protesto etmek ve Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Gostivar şehrinde miting düzenleniyor.

Makedonya'daki Türk sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından, Gezi Parkı olaylarını protesto etmek ve Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Gostivar şehrinde miting düzenleniyor. Mitinge Kosova, Bulgaristan ve Arnavutluk gibi çevre ülkelerde yaşayan soydaşlar da katılıyor.

Binlerce kişinin katıldığı mitingde "Dik Dur Eğilme, Balkanlar Seninle", "Seni Yalnız Bırakmayacağız", "Bu Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya", "Gostivar Seninle", "Balkanlar Seninle, Kosova Seni Seviyor" pankartları dikkat çekiyor.

Türkiye, Makedonya, Arnavutluk ve Kosova bayraklarının yanı sıra Başbakan Erdoğan posterlerinin taşındığı mitingde Erdoğan'ın geçmişte yaptığı konuşmalar yayınlanıyor.

Mitinge katılan soydaşlar, Balkan Türkleri'nin, son dönemde Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar bahane edilerek, Türkiye'nin farklı kentlerinde ortaya konulan marjinal eylemleri kaygıyla izlediklerini belirtiyor. - GOSTİVAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Makedonya Gostivar Kosova Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title