Haberler

Kiev'de Yürekleri Ağza Getiren Patlamada Suikast İzi! Albay Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de şiddetli patlamayla infilak eden araçta bir albay hayatını kaybetti. Ukrayna İçişleri Bakanlığı Sözcüsü "Terör saldırısı" dedi, akıllara suikast ihtimali geldi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir araçta meydana gelen patlama yürekleri ağza getirdi. Şehrin her yerinden duyulan patlama sesi, terör alarmına neden oldu. Mercedes marka otomobilde meydana gelen patlamanın terör bağlantılı olmadığı söylense de Ukrayna İçişleri Bakanlığı basın sözcüsü Artem Shevchenko olayı "terör saldırısı" olarak nitelendirildi. Basında yer alan iddialara göre patlayan aracın içinde Ukrayna Savunma Bakanlığı'nda görevli Albay Maksim Shapoval bulunuyordu.

PATLAMADA ARAÇTAKİ ASKERİ PERSONEL HAYATINI KAYBETTİ

Kiev Ulusal Polis Merkezinden yapılan açıklamada, Kiev şehir merkezinde bulunan Solomenska ve Alekseeyvska caddelerinin kesiştiği kavşakta bir otomobilde patlama meydana geldiği belirtildi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Artem Şevçenko, patlama sonucu araçta bulunan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri mensubu bir askeri personelin öldüğünü açıkladı.

Olay yeri ekiplerinin patlamanın nedenini araştırdıkları kaydedildi.

HAYATINI KAYBEDEN BİR ALBAY

Ukrayna basınına göre Kiev'deki patlamada hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. "Strana" gazetesinin verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden kişi Savunma Bakanlığı'nın istihbarat kısmında çalışan Albay Maksim Shapoval olduğu belirtildi. Shapoval'ın kimlik kartının olay yerinde bulunmasıyla kimliği tespit edilebildiği aktarıldı.

"TERÖR SALDIRISI"

Ukrayna İçişleri Bakanlığı basın sözcüsü Artem Shevchenko'nun yaptığı açıklamaya göre olay "terör saldırısı" olarak nitelendirildi ve gerekli soruşturmaları askeri savcılık yürütecek. Buna ek olarak aracın patlamasına bir düzeneğin sebep olduğunu fakat daha detayların bilinmediğini ekledi.

Patlamanın yaşandığı bölgeden ilk fotoğraflar:

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Kiev Dünya Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title