Haberler

Kansere yakalandıktan sonra ilk kez televizyona çıktı! Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü

Güncelleme:

Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam Christoph Daum, geçtiğimiz sene cilt kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemoterapi gören Daum, o tarihten sonra ilk kez bir televizyon programına katıldı.

SON HALİ ÜZDÜ

Almanya'nın ulusal kanalı ARD'ye konuk olan Alman teknik direktörün son hali sevenlerini üzdü. Kemoterapinin izlerinin net şekilde görülen Daum'un bitkin görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Kansere yakalanan Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü: Bazen fişten çekilmiş gibiyim

"BAZEN FİŞTEN ÇEKİLMİŞ GİBİYİM"

Gördüğü tedavinin etkisini gösterdiğini ve doğru yolda olduğunu söyleyen Daum, "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim." ifadelerini kullandı.

Kansere yakalanan Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü: Bazen fişten çekilmiş gibiyim

"BEN BİR SAVAŞÇIYIM"

Christoph Daum geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir rutin kontrol çerçevesinde kanser teşhisi konulduğu için son aylarda kamuoyundan çekilmek zorunda kaldım. O zamandan beri CIO Köln'de Prof. Dr. Jürgen Wolf ve ekibinin emin ellerinde bulunuyorum. Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim." demişti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Christoph Daum Fenerbahçe Beşiktaş Spor Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Come to Eyüp :)

1
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title