Haberler

İsrail Medyası Orduyu Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

İsrail'in tek taraflı ateşkes ilan etmesi ve tüm askerlerini Gazze'den çekmesini, İsrail medyası yenilginin ilanı olarak kabul etti.

İsrail'in önceki gün tek taraflı ateşkes ilan etmesi, dün de tüm askerlerini Gazze'den çektiğini duyurmasını, İsrail medyası, yenilginin ilanı olarak kabul etti.

"İSRAİL ORDUSU HAMAS'I YENEMEDİ"

İsrail'in önemli gazetelerinden Haaretz, İsrail ordusunun Gazze saldırılarının ardından yenildiğini söyledi ve "İsrail ordusu ya beynini depoya kaldırdı, ya da Hamas'a kiraladı. Bütçesi artmasına rağmen Hamas'ı yenemedi" dedi.

ORDUYU GORİLE BENZETTİ

Haaretz, İsrail ordusunu King Kong'a benzeterek şu ifadeleri kullandı: "Bir goril kadar büyük, hantal ve sakar olan İsrail ordusu, her attığı adımda bir evi, köprüyü ya da BM okulunu yıktı. Ama bu ordunun daha güçlü ve büyük olmaya değil, daha zeki olmaya ihtiyacı var."

SAVAŞIN GALİBİ HAMAS

İsrail basınında çıkan diğer haberlerde de, İsrail'in 8 Temmuz'da başlattığı ve binin üzerinde sivili öldürdüğü 'Koruyucu Hat' Operasyonu'nun başarısızlıkla sonuçlandığı ve bu savaşın galibinin Hamas olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Haaretz İsrail Hamas Gazze Dünya Haberler

500

Yorumlar (55)

CAVİD HESENOV .talis halki:

AZERBAYCAN CUMHURIYYETI ADINDAN SOYLUYORUM ALLAH ISRAILE LENET ELESIN .AMİN.

51
1
yanıtYanıtla
ALİ ÇOKAL:

Biz israil''i kınayabiliriz ama savaşmak için sağlam taşşak lazım.israil le savaş demek abd, ing,alm.irili ufaklı birçok devleti karşına almak demek.onun için zaman lazım birlik olmalıyız ekonomi ve silah bakımından çok iyi seviyeleri gelmemiz lazım nüklüer başlıklı silahlarımız olması gerekiyor.üç beş var diye avunmayın üreten olmalıyız.teşekkürler

44
1
yanıtYanıtla
antiyahud:

Kur''an da azgın yahudiler için aşağılık maymunlar ifadesi geçer. Bunlarda bir maymun çeşiti oarak kendilerini gorile benzetmişler. Laf yerini bulmuş. Bizlerde bunlara aşağılık hayvanlar diyorduk kendileri itiraf etti.

38
1
yanıtYanıtla
ALİERDEN:

GAZZENİN GAZINI ALIYOR, HALBUKİ MAHVETTİLER.

38
0
yanıtYanıtla
ÖZDEN:

Yahudiler acele etmez. Uzun vadeli planlar yapar. Onlar, inançlarına göre, sözde kendilerine vaad edilmiş toprakları bir gün elde edeceklerini zannederler. Bunun içinde, yurtsuz ve vatansız Yahudiler Ortadoğu''da savaşa devam edecekler. Çekildik filan hikayeleri büyük bir yalan. Daha önceden yaptıkları gibi, her şeyi unutturup, tekrar saldıracaklar.

35
0
yanıtYanıtla
cenm:

kahrolası israil ve onun kahrolası köpeki pkk.. binlerc masum hayatı kararttılar.

28
7
yanıtYanıtla
bu ne yaa:

israillilere guven olmaz. Filistinin acilen adam gibi silahlanmasi lazim. ama baris surecini mumkun oldugunca uzatarak. BM de gozlemci olmak bile filistin icin zaferdir. cocuklar olmeden siyasi zaferler alsin. eninde sonunda israil patlayacak o zamanda filistin eski topraklarina girecektir.

33
0
yanıtYanıtla
gayserili:

Israilli kadar cesur yok dünyada. Son teknoloji silahlar ile 2-3 yasindaki hasta cocuklara karsi kahramanca savunuyorlar kendilerini (!)

32
0
yanıtYanıtla
CAVİD HESENOV .talis halki:

eyyyyyyyyyyy KORKAK ERDOQAN BOS LAF SOYLEME ...KALK ...KUKRE. KAFİR İSİD KAFAKESENLERİNİ (HEPİMİZİN VE İSLAMİN DUSMANLARİN) MAHV VE PARAM PARCA ET.TURK REHİNELERİNİ XİLAS ET.MAVİ MARMARANİN İNTİKAMİN AL.KECMİS VE OTEKİ GUNLERDEKİ MAZLUMLARİ XİLAS EDEN XİLASKAR TURK OL.AXİ BİZİM VURAN KOLUMUZ SEN İDİN.AYY VEFASİZ.MOSONLARİ KAPAZALTİSİ OLMA.SİNİRDEN PARTLİYORUM ...BU VAHSİLİKLER CAVABSİZ DİYE...TOKATA TOKATLA CAVAB VERMESEN KAFİR HALA COK CAN ALACAQ.avrupa birliyine girmek icin seni korkak ...modern...bos bayanat veren iyrenc bir hala saliblar.sen bu deyilsen TURKİYE

12
19
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

ALLAH İSRAİLİ KAHRETSİN.

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title