Haberler

Dünya Markası Olacağız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yeni Seçilen Futbol Federasyonu (Tff) Yönetimi İçin de Yorumda Bulunarak, "Türkiye Futbol Federasyonu Seçimleri Sonucunda Oluşan Yeni Yönetimi Bir Şans Olarak Gördüğümüzü İfade Etmek İsterim" Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni seçilen Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi için de yorumda bulunarak, “Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonucunda oluşan yeni yönetimi bir şans olarak gördüğümüzü ifade etmek isterim” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte son 10 yılda gerçekleşen gelişmelerin, taraflı tarafsız herkesçe takdir edilmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin resmi dergisinin Mart ayı sayısında yer alan yazısında, geçen ay Fenerbahçe Kulübü başkanlığında 10. yılını tamamladığını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı: “Bununla ilgili olarak FB TV tarafından hazırlanan belgesel ve Sayın Ali Şen tarafından organize edilen yemek anılarımda daima kalacak. FB TV tarafından hazırlanan belgeseli seyrederken kulübümüzün nasıl bir zaman tünelinden geçmiş olduğunu bir kez daha hatırladım. Tüm Fenerbahçeliler'in bu süreci daima hafızalarında tutmalarında yarar görüyorum. Bugün gıpta edilen kurumsal gelişme sürecimizin hikayesi bu zaman diliminde yaşanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önümüzdeki yıllarda göstereceği gelişme sürecinin de ip uçları bu belgeselde yer almaktadır.”

“Kulübümüzde son 10 yılda gerçekleşen gelişmelerin taraflı tarafsız herkesçe takdir edilmesi, beni son derece mutlu etmiştir” diyen Yıldırım, şöyle devam etti: “Başkan olarak her türlü icraatımızın sonucu bana yazılmış olsa da, bu başarının ekip olmanın bir sonucu olduğunu ifade etmek ve bu ekipte olanlara hakkını teslim etmek gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Yüksek Divan Kurulu başkan ve üyelerine, kulübümüz üyelerine, çalışanlarımıza, sporcularımıza, teknik adamlarımıza teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum. Tabii özel olarak da Son sözü Fenerbahçe olan, 'Hep destek tam destek' sloganı ile arkamızda duran büyük Fenerbahçe taraftarına şükranlarımı sunuyorum.”

“KULÜBÜMÜZ DÜNYA MARKASI OLACAK”

Aziz Yıldırım, geçmişin geride kaldığını artık geleceği planlama ve projeleri gerçekleştirme zamanı olduğunu da ifade ederek, “Önümüzdeki süreçte benim ve yönetici arkadaşlarımın ağzından duymaya alışacağınız yeni bir düşünce olan 'dünya kulübü' olma iddiasını, siz taraftarlarımız ile birlikte taşıyacağız. Kulübümüzün ekonomik büyüklüğünü geliştirme, yeni tesisler için yeni proje ve yatırımlar, kulüp üye sayısının 1 milyona çıkarılması, şirketleşme ve yeni halka açılma stratejileri bu dönemde satır başları olacak. Bu şekilde uluslararası alanda sürdürülebilir başarının yakalanacağı, kulübümüzün bir dünya markası olacağı günleri birlikte yaşayacağız” dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa ve dünyanın dev kulüpleri arasında yer alacağını belirten Yıldırım, “Kurumsal faaliyetler ile elde edilen gelir kalemlerinin arttırılacağı bu dönemin sonunda, Fenerbahçe Spor Kulübü Avrupa'nın ve dünyanın spor ekonomilerinin devi olan bir kulüp kimliğine bürünecek. Kısaca Fenerbahçe dünyada bir dev olacak. Bu dönemde de Türk sporunun gelişmesi ve ilerlemesi için öncü rolümüzü sürdürecek, gerek yatırımlar yolu ile, gerekse ürettiğimiz fikirleri paylaşmak suretiyle sosyal sorumluluk anlayışımızın bir gereği olan görevimizi eksiksiz yerine getirerek her türlü gelişmeye katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“YENİ FEDERASYON YÖNETİMİ ŞANS”

Aziz Yıldırım, yeni seçilen Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi için de yorumda bulunarak, “Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonucunda oluşan yeni yönetimi bir şans olarak gördüğümüzü ifade etmek isterim” dedi.

Yıldırım, konuyla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Özellikle son 2 yıl içinde Türk futbolunun marka değeri düşmüş, futbola olan güven ortadan kalkmıştır. Kulüplerimizin yapısal sorunları derinleşmiş, TFF'nin futbol sektöründeki öncü rolü kaybolmuştur. Sayın Hasan Doğan başkanlığındaki TFF yönetiminden beklentimiz; futbolda şeffaf ve adaletli bir yönetim şeklinin hakim kılınmasıdır. Sporun her dalında yönetim biçimleri konusundaki önceki düşüncemiz ve duruşumuz hiçbir şekilde değişmemiştir. Daima adaletin ve açıklığın yanında olacağız. Bu bağlamda futbolun marka değerini yükseltmek, kulüplerimizin meselelerine çözüm olmak için çaba harcayan adaletli yönetimlere destek olacağız.”

“TÜM BRANŞLARDA ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ SÜRÜYOR”

Tüm branşlarda sezonun ikinci yarılarının neredeyse ortalarına gelindiğini kaydeden Yıldırım, “Bütün branşlarda geçtiğimiz yıllardaki gibi iddiamız ve şampiyonluk hedefimiz sürüyor. 12. adamımızla birlikte geçtiğimiz yıl yaşadığımız büyük başarıları yaşamaya hazırız. Taraftarımızı takımlarına ve sporcularına coşkuyla destek olmaya, kazanma ihtimaline olan inançlarını müsabaka boyunca sürdürerek asla vazgeçmemeye davet ediyorum” dedi.

ZICO VE FUTBOL TAKIMI

Yıldırım, futbolda geçtiğimiz yıl olduğu gibi mart ayında üstelik UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadelelerini sürdürdüklerini, son iki sezonda elde edilen başarının ardında Zico liderliğindeki teknik ekibin ve futbolcuların emeğinin büyük olduğunu bildirdi.

Her alanda kurumsallaşma sürecini sürdüren kulübün, futbol takımının yönetimini Zico ve ekibine bıraktığını vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti: “Bizlerin fonksiyonu ise onlar için en iyi yarışma koşullarını sağlamak ve sürekli destek olmaktır. Yönetim ve teknik ekibin bu anlayışı sonucunda futbol takımımız sürekli artan bir performans başarısına ulaşmıştır. Geçtiğimiz yıl elde edilen şampiyonluk, hedef olarak bu yıl da önümüzde durmaktadır. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarımız kenetlenerek zafere ulaşacaktır. Başarı son derece yakın ve fakat son derece çetin bir mücadelenin sonunda elde edilecektir. Taraftarımızı tarihimize altın harflerle yazılacak bu başarıyı paylaşmaya ve başarının bir parçası olmaya davet ediyor, gönlümüzdeki Fenerbahçe aşkının kupa büyüklüklerinin ötesinde bir aşk olduğunu tekrarlıyorum. Başarıların sürekliliğinin, bugün yapılan yatırımlarla elde edileceğini bir kez daha hatırlatır, Fenerbahçe'ye hizmet aşkı ile dolu günler dilerim.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title