Haberler

Düğün Konvoyunu Kana Bulayacaklardı! Pompalı Tüfekli 3 Maganda Yakalandı

Güncelleme:

Sakarya'da düğün öncesi pompalı tüfeklerle havaya rastgele ateş açan 3 maganda, polisin yaptığı takip sonrası gözaltına alındı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir düğün öncesi havaya rastgele ateş açan 3 şahıs Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına aldı.

DÜĞÜN KONVOYUNDA HAVAYA RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Adapazarı ilçesi Orta Mahalle Ulus Caddesi üzerinde düğün konvoyunda havaya rastgele ateş açan şahıslar kameradan tespit edildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri havaya tüfek ve tabanca ile ateş açan İ.A, E.T.Y. ve M.E.Y.'yi yakaladı. Şüphelilerin kullandığı iki tabanca ve bir pompalı tüfek ise muhafaza altına alındı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından alınan sağlık raporu sonrasında adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adapazarı Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

metin:

Alın o pompalının namlusunu çevirip Anladınız yani

6
0
yanıtYanıtla
İSMO:

Sayın polis teşkilatı; Vatandaş artık aracında yanında pompalı tabanca bıçak v. s taşıyor. Sanki bir olay olsa da hemen kullansak der gibi. Toplum piskopat olmuş en ufak kıvılcımda pompalılar tabancalar ortalığa çıkıyor. Asıl endişelendiren durum insanlar bunları rahat bir şekilde yanlarında taşıyabiliyor olmaları. Siz bu denetimleri düzenli bir şekilde yapmadığınız takdirde daha çok insanımızın pisi pisine ölecektir. Geç gelen adalet adalet değildir. . .

5
0
yanıtYanıtla
IM.:

YAZIK POLISLERE ÜZÜLÜYORUM YAKALARLAR SABAHA KADAR BU NEIDUGU BELIRSIZLERLE UGRASIRLAR GETIRIRLER.ADLI KONTROL ŞARTIYLA SERBEST.O ZAMAN SOYLE BIR YASA ÇIKSIN KARDESIM HERKES SOKAKTA ISTEDIGINI YAPSIN.EEE POLISTE UGRASMASIN GITSIN EVINDE OTURSUN.ANLADINIZMI ANLAYAN ANLADI.

2
0
yanıtYanıtla
çeto:

keşke kıskıvrak yerine hoyratça yakalasaydınız.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

Bu ne cahilliktir be kardeşim. Silah sıktın mafya mı oldun sanıyorsun

2
0
yanıtYanıtla
RAHATSIZ OLSUNLAR Kİ RAHATI BİLSİNLER:

BU ÜLKEDE YAŞAMANIN KURALLARI OLDUĞUNU BİRİLERİ BUNLARA HATIRLATMALI YOL GEÇEN HANI DEĞİL ÜLKEMİZ HER KAFASINA ESEN HER ŞEYİ YAPAMAZ ÖZGÜRLÜK BİR BAŞKASININ HAKKININ BAŞLADIĞI YERDİR BUNU BİLECEKLER ADAM KALDIRIMDAN MOTORLA GİDİP YAYALARI SUÇLUYOR YOL ORTASINDA ATEŞ EDİYOR SOKAK ORTASINDA KADINLAR EŞLER ÖLDÜRÜLÜYOR ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDİLİYOR ARTIK YETER BU MİLLETİİ ZORA SOKANLARI ISLAH ETMENİN YOLU YERİN YEDİ KAT DİBİNDE YAPILMASI GEREKEN HAPİSHANELERDİR YERİN YÜZÜ BUNLARA YARAMAZ ORASI PAKLAR

1
0
yanıtYanıtla
Yalan haber:

Havai fişek atanlarıda alsınlar ozaman bence adam 24 yaşında ve ses fişeği attı habere bak kana bulucaklardı töbe ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title