Haberler

Dubai'de Kıvanç Tatlıtuğ İzdihamı

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'in hayranları Dubai'ye yapılan tanıtım gezisinde izdiham yarattı.

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF)'in yurtdışı tanıtım yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden Dubai'ye yapılan tanıtım gezisinde halktan ve basın mensuplarından büyük ilgi gördü. Ortadoğu'da fenomen haline gelen Gümüş dizisinin Muhannad ve Noor isimleriyle başrol oyuncuları Öden ve Tatlıtuğ, Dubai'de büyük ilgi gördü.

Kuzey ve Güney dizisiyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Umutsuz Ev kadınları dizisinin başrol oyuncularından Songül Öden Dubai'de hayranları ile buluştu.

İstanbul Shopping Fest tanıtımı için yapılan basın toplantısının ardından Türk büyükelçisinin verdiği kokteylin konuğu olan yıldızlar, kokteyle katılan konuklar tarafından ilgi ile karşılandı.

Geçen sene de ISF'nin yurtdışı tanıtım yüzü olan Tatlıtuğ ve bu sene festival kapsamında tanıtım çalışmalarına katılan Öden, İstanbul Shopping Fest'in yurtdışı yüzü olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken alışveriş ve eğlence festivali İSF için tüm hayranlarını İstanbul'a davet ettiler.

İSF HAKKINDA

İlk yılında İSF, BKM (Bankalararası Kart Merkezi) verilerine göre toplam alışveriş oranında yüzde 26, yabancı kart harcamasında ise yüzde 66 artış gösterdi. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan festivalin ikincisi de; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde, İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi), İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) ve İTO (İstanbul Ticaret Odası)'nın desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda, THY (Türk Hava Yolları) iş birliğiyle ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV (Tepe Akfen Havalimanları) ve ISG'nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıvanç Tatlıtuğ Gümüş Dubai Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title