Haberler

DSP Genel Sekreteri Yağız: "Başaran Son Derece Donanımlı Bir DSP'lidir"

Güncelleme:

DSP Genel Sekreteri Süleyman Yağız, Parti Meclisi Toplantısının Büyük Bir Olgunluk İçinde Geçtiğini Söyleyerek, "Toplantımız, Parti İçi Demokrasinin En Özgür ve En Düzeyli Biçimde Uygulandığı Örnek Bir Toplantı Olmuştur. Toplantımız, Sonuç İtibariyle DSP'nin, Türkiye'nin En Demokratik Partisi Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtlamıştır" Dedi.

DSP Genel Sekreteri Süleyman Yağız, parti meclisi toplantısının büyük bir olgunluk içinde geçtiğini söyleyerek, "Toplantımız, parti içi demokrasinin en özgür ve en düzeyli biçimde uygulandığı örnek bir toplantı olmuştur. Toplantımız, sonuç itibariyle DSP'nin, Türkiye'nin en demokratik partisi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır" dedi. Yağız, olağanüstü kurultaya kadar DSP'yi temsil edecek olan Saffet Başaran'ın ise, son derecede donanımlı ve birikimli bir DSP'li olduğunu belirterek, "Sayın Başaran'ın görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum" dedi.

DSP Parti Meclisi Genel Sekreteri Süleyman Yağız'ın başkanlığında toplandı. Öncesinde Olağanüstü kurultaya kadar DSP'yi temsile yetkili kişinin seçimi de yapıldı. Seçim, Parti Meclisi üyelerinden Saffet Başaran, Sait Kekeç ve Serdar Savaş arasında geçti. Seçimde Başaran 32, Serdar Savaş 9, Sait Kekeç ise 6 oy aldı. Böylece olağanüstü kurultaya kadar partiyi temsil yetkisi Saffet Başaran'a verildi.

DSP Genel Sekreteri Süleyman Yağız, Parti Meclisi toplantısının büyük bir olgunluk içinde geçtiğini belirterek, "Toplantımız, parti içi demokrasinin en özgür ve en düzeyli biçimde uygulandığı örnek bir toplantı olmuştur. Toplantımız, sonuç itibariyle DSP'nin, Türkiye'nin en demokratik partisi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır" dedi. Yağız, DSP'yi olağanüstü kurultaya kadar temsil yetkisi verilen Saffet Başaran'ın, son derecede donanımlı ve birikimli bir DSP'li olduğunu da ifade ederek, "Sayın Başaran'ın görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Süleyman Yağız, 17 ya da 24 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kurultayın örnek bir kurultay olacağını sözlerine ekledi. (ANKA)

(DNZ/BÜN)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title